ALEX_D Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich Prosze o pomoc ponieważ mam problem z nawiewem. Mam takie blad po podlaczeni do VAG-a. 1273 Silnik dmuchawy -V2 przerwa lub zwarcie do plusa - BLAD SPORADYCZNY 1273 Silnik dmuchawy -V2 zwarcie do masy Zdiagnozowanie to oczywisce silnik dluchawy i pytanei moje jest takie czy jest to zecz naprawialna poniewaz jest on w obudowie plastikowej i cala elektronika od spodu jest zalana... Czy w takim wypadku jest to do naprawy?? gdzie tam moze byc przerwa lub zwarcie??? czekam na pilne informacje pozdrwiam alexd GG 1524667
b3rs Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Nawet jak szczotki to cały silniczek do wymiany. Nic w nim nie zrobisz.
ALEX_D Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Kolego gdzie tam szczotki?? Tam mozesz tylko podpatrzeć chyba i sie rozpłakać jesli chodzi o naprawę )
carlos666 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ja pisze co się z*ebało Teraz wszędzie robią jednorazówki. chyba wzorują się na zjadaczach ryżu.
ALEX_D Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Powiem szczerze ze troszeczke nie rozumiem o co kaman.. gdzie sa szczotki w silniczku dmuchawy?? Albo my sie nie rozumiemy. Nie chodzi mi o silnik. W srodku pod nogami pasazera jest silnik dmuchawy klimatronika odczytany przez VAG-a jako Silnik dmuchawy V2 jesli sie myle prosze mnie poprawic.. Wyskakuje mi taki blad jak wyzej czego skutkiem jest nie dzialajacy klimatronik, wszystko wyswietla ladnie pieknie ale NIE MAM NADMUCHU !!! I wlasnie mam pytanie o co tu chodzi - dlaczego i gdzie zerknac zeby usterke usunac. czekam na info z gory dzieki alexd
Rekomendowane odpowiedzi