Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wąż gumowy do intercoolera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadza się tam najczęściej się przeciera, u mnie w poprzednim aucie już zaczynał się robić ślad bo śrubka od zacisku wystawała łbem do góry, (wiadomo że przy dokręcaniu opaski wygodniej ją ustawić tak by śrubka była pionowo zamiast z boku) ale popuściłem przekręciłem i dokręciłem w takiej pozycji że od strony przewodu do turbiny było gładko (tylko blaszka opaski) i już się nie pogłebiał ślad

Jeżeli dotyka tej blaszki najprawdopodobniej filtr paliwa powinieneś obniżyć (wsunąć w dół) w jego obejmie mocującej tak żeby wogule te elementy się nie dotykały.

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem rure z alegro w piątek i wczoraj dzwonią że jednak nie maja tej rury :wallbash: kochane alegro :thumbdown: Bede musiał chyba do wulkanizatora podjechac niech mi to załata :gwizdanie:

Opublikowano

Zamówiłem rure z alegro w piątek i wczoraj dzwonią że jednak nie maja tej rury :wallbash: kochane alegro :thumbdown: Bede musiał chyba do wulkanizatora podjechac niech mi to załata :gwizdanie:

no to sobie koleś przyciął...

może rzeczywiście wulkanizator to załatwi, warto spróbować i taniej pewnie wyjdzie

Opublikowano
  • Autor

Niestety wulkanizator zawiódł, łatki nie mogli zgrzać do tego weża 3 próby :disgust: mam sie z tym wężem :wallbash:

Opublikowano

Treba szukac na Allegro, miałem to samo, ktos przede mna nie wsunał głębiej filtra paliwa i sruba przetarła ten wąz. Kupiłem z anglików za 40zł :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem na aukcji w miedzy czasie jakis typ ją kupił detalicznie, i rury dla mnie nie ma :wallbash: objechałem juz 5 szrotów i na każdym są ale od B6 :wallbash: wkońcu bede zmuszony chyba kupić w ASO bądź w IC ;(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z gumowym łącznikiem na opisywanym przez Was wężu (ten przy kolektorze dolotowym) to powiem, że w ASO krzyknęli 120 zł za niego. Identycznej średnicy wzmacniany, zbrojony wąż gumowy w centrali zaopatrzenia rolniczego kosztował 3,5 zł i pasuje idealnie. Jest nawet pewniejszy, bo wytrzyma z pewnością do końca żywota samochodu...