Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9TDI AVANT '00r] audi a4 to jest to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakupiolem moje audi nie spelan dwa miesiace temu juz orginalnie bylo dobrze wypasione czarna perla w srodku siwe skory xenony szyber dach i takie tam teraz przerabiam je optycznie na s4 juz stoi u lakiernika jak bede konkretne efekty przesle fotki

[ Komentarz dodany przez: talib1990: 09-04-2007, 22:33 ]

witamy kolege ale przypominam o prawidłowym nazywaniu tematów, zapoznanie się z regulaminem oraz o podanie prawdziwych danych samochodu

Opublikowano
witam zakupiolem moje audi nie spelan dwa miesiace temu juz orginalnie bylo dobrze wypasione czarna perla w srodku siwe skory xenony szyber dach i takie tam teraz przerabiam je optycznie na s4 juz stoi u lakiernika jak bede konkretne efekty przesle fotki

witamy kolege ale przypominam o prawidłowym nazywaniu tematów, zapoznanie się z regulaminem oraz o podanie prawdziwych danych samochodu

A może kolega sam nie wie co ma, tzn nikt go jeszcze nie uświadomił, Winno być albo b6 130Ps a jak B5 to nie 130Ps, no chyba ze po chipsie. Tak czy owak czekamy na fotki furki po wszystkich modach :wink:

Opublikowano
bartek213 napisał/a:

A może kolega sam nie wie co ma, tzn nikt go jeszcze nie uświadomił, Winno być albo b6 130Ps a jak B5 to nie 130Ps, no chyba ze po chipsie. Tak czy owak czekamy na fotki furki po wszystkich modach :wink:

dlatego czekamy na wyjaśnienie :cool:

Opublikowano
  • Autor

gdy logowalem sie u was nie malem do wyboru b5 116koni bo takiego mam, może nie zauwazylem za nie jasnoscie przepraszam

Opublikowano
gdy logowalem sie u was nie malem do wyboru b5 116koni bo takiego mam morze nie zauwazylem za nie jasnoscie przepraszam

Ale takiego motorka nie było w serii :biggrin:

Opublikowano
gdy logowalem sie u was nie malem do wyboru b5 116koni bo takiego mam morze nie zauwazylem za nie jasnoscie przepraszam

Ale takiego motorka nie było w serii :biggrin:

AJM ma ~116KM :) niektorzy mowia, ze 115, niektorzy ze 116 :)

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie a ja mam AJM :biggrin: czyli nie pomylilem sie jednak

Opublikowano
bo takiego mam morze nie zauwazylem

a może pisze się przez ''ż'' :biggrin:

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 10-04-2007, 08:10 ]

poprawione

Opublikowano
AJM ma ~116KM :) niektorzy mowia, ze 115, niektorzy ze 116 :)

I tak ma pewnie cos ponad 120 :wink: