Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Nowy nabytek - A4 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazlem to forum i postanowilem je odwiedzic jako ze wydalo mi sie bardzo ciekawe i przyjazne.. hehe dobra koniec pier**l...

wiec po 3 latach jazdy marka BMW postanowilem cos zmienic i postanowilem sobie kupic Audi A4 B5 Avant 1,9 TDI rok 98... kolor... popielaty sprowadzone z nimiec na dzien dzisjeszy kilka fotek na oponkach zimowych bo tylko takie foty mam kolo poniedzialku wtorku umiescze nowe zdjecia jako ze autko mam dopiero od 2 dni :) wszelkie komentarze pozytywne i negatynwe mile widzie w autku nic nie robilem - takie kupilem wiec prosze mnie nie gnoic za lampy grill szyby itp :) beda napewno zmiany a auto odzyska swoje LOGO :) pare zmian ktore wprowadze to kola 17 cali, przednia atrapa z emblematem oraz lampy przod jak i tyl po lifcie....

MODEL: Audi A4 B5 Avant 98r.

SILNIK: 1,9 TDI AFN

MOC: 110KM

MODY POD MASKA:seria

ZAWIESZENIE: obnizone o 30mm ale jeszcze nie wiem jak dokladnie bo nie grzebalem przy autku czy tylko sprezeyny czy amorki tez

UKLAD HAMULCOWY: seria

KOLA: 17' 205/45

NADWOZIE:ciemne szyby, brak loga na klapie bagaznika, grill bez znaczka, - beda zmiany napewno by logo powrocilo

WNETRZE: seria

AUDIO: seria

ZMIANY PRZEPROWADZONE: na razie brak

ZMIANY PLANOWANE: orginalna atrpa z logo, logo na klape bagaznika, przyciemnic przednie szybki, zalozyc felgi 17' ktore juz mam :D tylko czekaja na me checi :D

32558031.jpg

98287924.jpg

91624290.jpg

47923289.jpg

Opublikowano

tyle dobrze chociaż że się na właściwą markę nawróciłeś :gwizdanie:

faktycznie jest co robić...

jak sam zauważyłeś grill + lampy + felunek minimum 17' to podstawa... :good:

przydałaby się jeszcze ściema przednich szybek.. jakaś gleba... i będzie o niebo lepiej :wink4:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 17:10_________________________________________________napisz co tam masz z wyposażenia :cool1: