golab24 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2007 rob: cena rewelacyjna, za moje 265,30 zl, tylko te ewentualne reklamacje, trzba sie z niemiaszkami kontaktowac, nie to ze problem ale jednak. Wygladaja jak by byly ciche, minimum rowkow poprzecznych a to dobrze wrozy. chyba sie zdecyduje. Czy ktos ma z nimi problemy? [ Dodano: 26-04-2007, 18:30 ] No i koniec dylematu, kazda opona jest cichsza od zepsutych lozysk Wymienilem oba i jest cichutko jezeli chodzi o toczenie sie auta, zwracam honor FULDOM.
ulti Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Najcichsza opona na swiecie i jednocześnie zachowująca parametry bezpieczenstwa to: Yokohama AVS dB V500 205/65R15 99 H XL
ryssioo Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 co od opon polecam continental premium contact. osobiscie mam na a4 w rozmiarze 205/55/16. ciche, na mokrym asfalcie bez zarzutu. aha przy kupnie bierzcie te opony ktore maja pasek oslaniajacy felge
ykk Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 co od opon polecam continental premium contact. osobiscie mam na a4 w rozmiarze 205/55/16. ciche, na mokrym asfalcie bez zarzutu. aha przy kupnie bierzcie te opony ktore maja pasek oslaniajacy felge Mam te same opony od roku i nie narzekam.. :th:
zigula11 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 A co sądzicie o oponach Toyo, słyszałem dużo dobrych opinii - może ktoś je próbował ?
slaweq Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 A co sądzicie o oponach Toyo, słyszałem dużo dobrych opinii - może ktoś je próbował ? Nie zauważyłeś, że ostatnia wiadomość w tym wątku jest z 2007 roku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi