Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bogatynia, Zgorzelec, Lubań, Bolesławiec i okolice - spoty, prężna grupa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qca paca za póżno przeczytałem :wallbash:, bo bym także wpadł. Jestem następnym razem :notworthy::good:

Opublikowano
  • Autor

Ja też nie dostałem info, a dziś dopiero zobaczyłem, że coś się ruszyło w temacie... :th:

Przyszły piątek u mnie niestety raczej odpada.

:dontknow:

Może warto jeszcze tak w ogóle poczekać aż się zbierze więcej osób, bo na forum zapisanych jest nas blisko 60 z samego Zgorzelca, nie licząc Bogatyni, Zawidowa i in., więc spot mógłby być większy... :naughty:

Byłby ktoś chętny podjąć się organizacji ludzi na taką imprezę? :wtf: :wtf: Siebie nie zgłaszam z racji tego, że często pracuję i nie jestem dostępny na necie.

Pozdro dla wszystkich ze Zgo i okolic.

[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 10:34_________________________________________________Mój Boże!!! :shocked:

Zgorzelec 60

Bogatynia 40

Bolesławiec 40

Lubań 30

Lwówek/Gryfów 10

Czyli z samych 4 powiatów będzie pewnie nie mniej jak 200, bo na pewno nie wszyscy są w klubie, a robimy spocik dla osób 10... HALO!!! :witch: Gdzie reszta??? :dziura:

Już o tym pisałem i powtórzę. Napisanie samego tematu nic nie daje. Nikt tutaj nie zagląda. Mało tego myślę, że większość ludzi która zapisuje się na forum przeczyta coś co go interesuje i przez długie tygodnie, może miesiące już nie wraca na forum. Dlatego wymyśliłem żeby napisać na trochę ludzi emaile. Napisałem ich bodajże 49. Wiem ktoś może powiedzieć dlaczego tak mało skoro z samego Zgorzelca jest 60 (doliczyłem sie bodajże 56 a z Bogatyni 32). Główną przyczyną jest czas. Znalezienie tych ludzi powysyłanie emaili niestety zajmuje trochę czasu. Zrobiłem to wg jakichś kryterii, czyli minimum 1 napisany post, musi być też adres email. Mam gdzieś listę komu już powysyłałem info na email.

Zwróćcie uwagę na liczby. Bodajże ze 2 tygodnie temu wysłałem 49 emaili, do dzisiaj nie zebrało się chyba 10 osób.

Postram się usiąść i powysyłać info na wszystkich na dane, które posiada. Czyli jeśli nie będzie maila to na PW. Zobaczymy co z tego będzie. Ale nie liczę na wiele. Wiem, że miło by było zorganizować spota chociaż dla 20 osób. Cóż zobaczymy. Podziałam jeszcze trochę :wink4:

Opublikowano

Mój Boże!!! :shocked:

Zgorzelec 60

Bogatynia 40

Bolesławiec 40

Lubań 30

Lwówek/Gryfów 10

Czyli z samych 4 powiatów będzie pewnie nie mniej jak 200, bo na pewno nie wszyscy są w klubie, a robimy spocik dla osób 10... HALO!!! :witch: Gdzie reszta???

Mnie tam piątek pasi...byleby po 16 :)

Kurcze 200 typa z okolicy a my dyszki zebrac nie mozemy :)

Ja jestem ZA na piatek :)

Opublikowano

Witam, ja tez sie pisze beda dwie osoby tzn dwa auta A4.Bedzie ten spocik w ten piatek ? GG 1459729 Darkiew

Opublikowano

Wczoraj dałem jedną z zamówionych wcześniej naklejek z logo klubu przypadkowo spotkanemu gościowi z Lubania (z A4 oczywiście) i powiedziałem żeby się zarejestrował na forum. :) Nie wiem czy to zrobi, ale jest to zawsze jakaś forma kontaktu z innymi, bo zapisanych jest 200 osób a samochodów jeździ w okolicy dużo więcej. Może żeby się zebrać trzeba bezpośrednich relacji ze spotkanymi ludźmi z A4...??? :good:

Na forum nie każdy się rozpisuje czy rozczytuje, ale już nalepkę na aucie (np. u mnie) może zobaczyć i się zainteresować. :cool1: Tym bardziej, że spot na żywo daje więcej możliwości zadania komuś pytań, wymiany kontaktów typu ktoś zna dobrego lokalnego blacharza - ktoś mechanika itp. A właśnie, a propos :gicior: niejaki kolega wojtusania, od którego sporo osób z klubu kupuje opony, jest właśnie ze Zgorzelca :naughty: Pozdro.

Opublikowano

niejaki kolega wojtusania, od którego sporo osób z klubu kupuje opony, jest właśnie ze Zgorzelca :naughty: Pozdro.

A dokładnie ze Zgorzelca, czy może z Łagowa?
Opublikowano

Nie wiem dokładnie, bo go nie znam :tongue4:

Ale w profilu wpisane jest Zgorzelec.

Opublikowano

Nie no tak się pytam, bo miałem kiedyś kumpla z Łagowa (właśnie Wojtek) i miał warsztat oponiarski ;)

Opublikowano

Dowiemy się na pewno jak się przyłączy do tej dyskusji :cool1:

PS. Wpadłem na pomysł spotkania 10.08. (bodajże) z okazji otwarcia odcinka autostrady ze Zgorzelca do Krzywej :naughty: Hasło przewodnie "A4 na A4"... :> :> :>

Co wy na to?

Opublikowano

PS. Wpadłem na pomysł spotkania 10.08. (bodajże) z okazji otwarcia odcinka autostrady ze Zgorzelca do Krzywej :naughty:Hasło przewodnie "A4 na A4"... :> :> :>

Co wy na to?

Przedni pomysł :cool1:

:polew:

Mnie sie podoba :)

Co do oklejania furek logiem A4Klub to mam wolne naklejki (chyba 3szt)...jakby ktos potrzebował moge je na piatek zabrac :)

Opublikowano
  • Autor

Co do spotkania pod hasłem: "A4 na A4" jestem za. Hmmmm... tylko kto zrobi ładny transparent do wspólnego zdjęcia :> To juz obgadamy w piątek.

... niejaki kolega wojtusania, od którego sporo osób z klubu kupuje opony, jest właśnie ze Zgorzelca ...

Z tego co pamiętam koledze wojtusania również wysłałem info.

SKF no miły gest z twojej strony z tą nalepką (szkoda tylko, że to nie byłem ja, pewnie bardziej bym się cieszył :decayed:)

PS. Wpadłem na pomysł spotkania 10.08. (bodajże) z okazji otwarcia odcinka autostrady ze Zgorzelca do Krzywej :naughty:Hasło przewodnie "A4 na A4"... :> :> :>

Co wy na to?

Przedni pomysł :cool1:

:polew:

Mnie sie podoba :)

Co do oklejania furek logiem A4Klub to mam wolne naklejki (chyba 3szt)...jakby ktos potrzebował moge je na piatek zabrac :)

Ja się piszę, chętnie od ciebie odkupię simon_75 :naughty:

No dobra druga próba :disgust:

Spot na Witce

Miejsce: zbiornik wodny Witka (parking za stołówką patrząc od strony jeziora)

Czas: piątek 26.06.2009 godzina 18.00

Chłopy, tym razem spinamy się trochę i te minimum 10 osób musi być :chytry:

Pozdrawiam

Opublikowano

99,9% będę.

PS W razie zmian piszcie na gg 4088599.

Opublikowano

Witam wszystkich sorry za moje opóźnienie ale nie bylo mnie w kraju. Wrazie jakichs nastepnych spotów to jestem jak najbardziej za :good: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:39_________________________________________________Podaje swój nr gg 5185933 jak by co to piszcie :)

Opublikowano

No mnie w ten piątek niestety NIE BĘDZIE jak już pisałem wcześniej... :confused4:

Ale życzę owocnego spotkania, bo w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz :wink4:

Opublikowano

Potwierdzam swoja obecnosc na spocie 26.06. :>

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście też jutro będę na spociku.

No dalej, dalej, kto jeszcze jutro będzie ? Dopisywać się.

Opublikowano

siemka , ode mnie beda ze 2-3 a4 :)

Opublikowano

Równiez potwierdzam swoja obecnosc na spocie 26.06. godz 18:00 :a4fan:

PS.: naklejki A4 bede mial ze soba wiec spoko-loko :)

Opublikowano

witam . jutro o 15.00 musze zrobić klocki z tyłu, jak wszystko pójdzie dobrze to wpadne. (najwyzej sie spóźnię).