Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bogatynia, Zgorzelec, Lubań, Bolesławiec i okolice - spoty, prężna grupa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko może się coś ruszy ustalmy termin na września i miejscówkę moja propozycja to 5 wrzesień w okolicach gryfowa kto by był za?

Opublikowano

siemanko może się coś ruszy ustalmy termin na września i miejscówkę moja propozycja to 5 wrzesień w okolicach gryfowa kto by był za?

Czemu nie....

Gryfów...Krzywa... etc....

Opublikowano

Czemu nie....

to jest nas dwóch jeszcze tylko mijscówkę i godzinę wybrać proponuje na parkingu netto jak dobrze pamiętam jest tam chyba godzina 14

Opublikowano

Czemu nie....

to jest nas dwóch jeszcze tylko mijscówkę i godzinę wybrać proponuje na parkingu netto jak dobrze pamiętam jest tam chyba godzina 14

Mnie to tam pasi :)

Opublikowano

teraz niech jeszcze kilku kolegów się zadekraluje i mamy spota mam rozumiec ze jestes na pewno?

Opublikowano

JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU

LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0

Opublikowano

Witajcie,

wiem, że trochę nas się chowa na tych terenach :). Pomyślałem, że można by coś wymyśleć i jakoś spróbować się zorganizować.

Wiem, że nie każdy z nas codziennie wchodzi na forum klubu. Czasami jest to tylko raz na tydzień, czasem raz na kilka tygodni. Każdy ma swoje powody. Ale każdy z nas kompa włącza już chyba prawie codziennie :gwizdanie:. I chyba większość z nas ma gg, które staruje wraz z uruchamiającym się windowsem.

Mój pomysł to, aby każdy zainteresowany spotami dopisał się w tym wątku i oczywiście uzupełnił swój nr gg w celu szybkiej i bezproblemowej komunikacji (ja uzupełnię jak wróce popołudniu na swojego kompa :>)

A jak już trochę ludzi się nazbiera (za jakiś czas) to wtedy przez gg będziemy w stanie w miarę szybko i sprawnie się dogadać (nie będzie musiało to trwać tygodniami) co do spota.

Jeśli macie jakieś uwagi i propozycje co do mojego pomysłu to piszcie. Mam nadzieję, że trochę nas się uzbiera. Nie wstydzić się :kox:

Pozdrawiam

Masz racje :)

Jednak z życia wiadomo,że ciężko bedzie cosik zorganizować - chyba ze sie mile zaskocze :)

Ja jestem jak najbardziej "ZA", bo czemu nie organizować sie w "wolnym" czasie :naughty:

Zawsze mozna wyskoczyc na Wrocław czy Legnice - tam jest znacznie wiecej klubowiczów.... Temat uważam dobry do przegadania....

Pozdrawiam!

Opublikowano

chetnie bym pojechal do wrocka moze spotkajny sie tu i obgadajmy sprawe jak kolumna pojechac do wrocka :wink4:

Opublikowano

chetnie bym pojechal do wrocka moze spotkajny sie tu i obgadajmy sprawe jak kolumna pojechac do wrocka :wink4:

mozna by na jakis wrocłąwski spocik sie wybrać ....

co do spotkania to tylko po 16:00 - tak wracam z roboty...

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie a może by tak coś w zimie na śniegu ? :decayed:?

Opublikowano

Dobry pomysł jestem za,tylko podaj datę i godzine:)

Opublikowano

Panowie a może by tak coś w zimie na śniegu ? :decayed:?

Nie mam nic przeciwko :)

Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

Możemy również zebrać ekipę i polecieć na narty,snowboard i co tam kto jeszcze chce ;). Niech każdy się wypowie ;)

Opublikowano

Możemy również zebrać ekipę i polecieć na narty,snowboard i co tam kto jeszcze chce ;). Niech każdy się wypowie ;)

Nie umiem jeździć na nartach , snowboardzie etc :):wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Czas najwyższy się nauczyć;p to jak jazda na rowerze:)

Opublikowano

Czas najwyższy się nauczyć;p to jak jazda na rowerze:)

Chwilowo nie mam czasu...

Opublikowano

To chociaż na śniegu możemy się spotkać i bokiem polatać:)