Mario Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 mam jakąś szarą, a chcę czarną. piaskowanie ? rozpuszczalnik? etc?
sokolnh Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 z recji tego że jest ona plastikowa, zrobiłbym tak: zmatowic, podkład, lakier, bezbarwny a do sciagania lakieru dobry jest scansol, ale w tym przypadku nie polecam
ALBINEK Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Musisz ją pomalować,i tak jak wyżej po zmatowaniu pomaluj podkładem do plastiku.Póżniiej kolor.
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 mam jakąś szarą, a chcę czarną. piaskowanie ? rozpuszczalnik? etc? lakier ładnie schodzi jak się go potraktuje płynem hamulcowym ale radzę nie sprawdzać tego w domu :gwizdanie:
Mario Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 z recji tego że jest ona plastikowa, zrobiłbym tak: zmatowic, podkład, lakier, bezbarwny a do sciagania lakieru dobry jest scansol, ale w tym przypadku nie polecam z recji tego że jest ona plastikowa, zrobiłbym tak: zmatowic, podkład, lakier, bezbarwny a do sciagania lakieru dobry jest scansol, ale w tym przypadku nie polecam Zależy mi na najdokładniejszym odwzorowaniu oryginału, zatem wolałbym pozostać przy lakierze matowym... czy podkłady są w czarnym kolorze ?[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 14:22_________________________________________________ lakier ładnie schodzi jak się go potraktuje płynem hamulcowym ale radzę nie sprawdzać tego w domu :gwizdanie: DOT czy R3 ?
Rekomendowane odpowiedzi