wojteckis1 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Po wykonaniu manewru skrętu w lewo w momencie jak kierownica wraca do jazdy na wprost z układu kierowniczego dochodzą jakieś dziwne dźwięki coś w stylu jakby tarcia gumy można by to było przyrównać też do dźwięku skrzypiących desek.Czy ktoś z kolegów przerabiał może ten defekt?
Doman13 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 właśnie przerabiam ten defekt. wczoraj jak w końcu sprawdziłem co to tak skrzypi (trzeszczy) znalazłem luzy na końcówkach drążków. Także niedługo wymiana
wesz82 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 właśnie przerabiam ten defekt. wczoraj jak w końcu sprawdziłem co to tak skrzypi (trzeszczy) znalazłem luzy na końcówkach drążków. Także niedługo wymiana Spróbuj jeszcze dolać strzykawką do środka jakiegoś smarowidła,jak nie stuka to powinno pomóc
rafi1985 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 panowie a jezeli tarcie slysze tylko w kierownica a na zewnatrz calkowita cisza to tez moga byc koncowki ktore wymienilem miesiac temu na febi?
pawel1985 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 panowie a jezeli tarcie slysze tylko w kierownica a na zewnatrz calkowita cisza to tez moga byc koncowki ktore wymienilem miesiac temu na febi? no raczej to nie końcówki, jak jeszcze wymieniałeś miesiąc temu to nie sadze aby tak szybko dostały luzu , końcówki febi naprawdę ok moje przeżyły 2 zestawy wahaczy
mcm Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 u mnie skrzypiało tam gdzie kolumna kierownicza przechodziła przez ścianę grodziową do maglownicy, WD 40 załatwiło sprawę
rafi1985 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 no ja tam psikalem i nic :/ Moze powiesz mi mcm00 jak ty to zrobiles?
mcm Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 psikałem z jednej i z drugiej strony i piski u mnie zniknęły
Rekomendowane odpowiedzi