Beji Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Witam od początku maja jestem szczęśliwym posiadaczem A4 (moje pierwsze auto) i postanowiłem pokazać Wam moje maleństwo Wyposażenie: 4x el. szyby 2 poduchy Klima centralny zamek w planach: ściema szyb lekka gleba i coś ze światłami bym zmienił ale nie wiem jeszcze na jakie Fotki: Czekam na Wasze opinie i propozycje zmian Pozdrawiam, Beji
Patrykbor Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Ładna podstawa do modów Plany na plus i jeszcze felunek na jakieś 17" A co do lamp to załóż te po II lifcie
kociub Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Ha znam potwora bardzo dobrze. Nawet miałem okazję huśnąc się tym nieduży kawałek (właściciel wesoły nie był na tą okoliczność ) i powiem, że odpycha się zacnie, choć jakby wrzucić dolot, przelot i pokminić nad turbiną był by Legnicki masakrator. Troche kosmetyki (te listwy byś przykleił), gleba, ładny wydech, ciemne szybki, cleary na przód i jakaś ładna 16 z dużym parapetem (17 na Legnice.... nie polecam xD) była by akurat w pytke
Rekomendowane odpowiedzi