skovroon Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam taki problem: Zminilem sobie ostatnio radio z chorusa na Alpine ida-x301RR, w aucie mam nawigacje miedzy zegarami i od czasu kiedy wsadzone jest nowe radyjko nie działa mi lektor z navi.. normalnie wyswietla mi strzalki itd a nie slysze głosu lekotra z głośników.. nie wiecie co moglo byc powodem utraty tego głosu?? wydaje mi sie ze moze cos przez to nowe radyjko
letallec Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 sprobuj zmienic w ustawieniach navi Volume. Sa 2 do wyboru radio i telephone bodajze. Moze masz wyciszone
skovroon Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 sprobuj zmienic w ustawieniach navi Volume. Sa 2 do wyboru radio i telephone bodajze. Moze masz wyciszone popróbuje ale przed zmiana radia wszystko chulało jak talalala :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 sprobuj zmienic w ustawieniach navi Volume. Sa 2 do wyboru radio i telephone bodajze. Moze masz wyciszone popróbuje ale przed zmiana radia wszystko chulało jak talalala :gwizdanie: bo wtedy szło przez radio może da się jakoś inaczej podpiąć to wszystko ?? miałem coś podobnego jak przełożyłem sobie zestaw głośnomówiący wszystko było ok tylko dźwięku nie było trzeba było coś przy instalacji pogrrzebać
Jozymek24 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 witam, ja tez mam problem z navi, po dolozeniu navi rns-e nawigacja pobiera prad na wylaczonym silniku, wiatrak caly czas pracuje i rano nie moge odpalic auta gdyz akumulator jest rozladowany. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 18:25_________________________________________________czy to kwestia kodowania czy trzeba wymienic wiatrak albo jakis czujnik
Rekomendowane odpowiedzi