studentzse Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Panowie dziś z ciekawości i z nudów ściągnąłem sobie kola aby posprawdzać sobie wszystko i czy odpowiednio prowadnice chodzą od zacisków i przy jednym kole zaniepokoiło mnie to ze siłownik nie chciał się wkręcić(miałem do tego odpowiednie narzędzie) wszystkie fajnie wchodziły a ten jeden nie. Moje pytanie: czy to nie przeszkadza ze tak jest? czy może coś się z nim jednak stało i trzeba to jakoś naprawić. Siłownik był taki ze nawet przekręcić się go nie dało za pomocą odpowiedniego klucza. Nie wiem co się z nim stało i czy pełni on obecnie dobrze swoją funkcję. Za odpowiedz z góry dzięki.
vikis4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jeśli nie grzeje ci się zadne koło to ok,ale radzę do tego zajrzeć bo raczej napewno jest zapieczony...
studentzse Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 A jesli jest zapieczony to co z tym zrobic?
łysy1406837913 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a czy to sie dzieje przy tylnim kole ?[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 21:45_________________________________________________ja miałem zapieczone przy tylnim kole rozruszałem troche spryskałem wd 40 i jest ok
studentzse Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 tak to było przy tylnym-wszystko już zrobione jak się należy
Rekomendowane odpowiedzi