Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Brak tzw. kopcenia - czy to źle czy dobrze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie zwiazane z kopceniem bo wydaje mi sie troche dziwne to ze moje :a4fan: wogole nie kopci choc wydaje mi sie ze czarnego dymka powinno puscic po mocniejszym wcisnieciu gazu a tu nic ani czarnego ani niebieskiego dymka czy to zle?

Opublikowano

Witam mam pytanie zwiazane z kopceniem bo wydaje mi sie troche dziwne to ze moje :a4fan: wogole nie kopci choc wydaje mi sie ze czarnego dymka powinno puscic po mocniejszym wcisnieciu gazu a tu nic ani czarnego ani niebieskiego dymka czy to zle?

powinieneś iść na kolanach do Częstochowy dziekować :kox:

Opublikowano

hmm no ale charakterystyczny jest dymek w dieslu a u mnie tego nie ma i sie troche zaniepokoilem bo audo kupilem jakis mc temu sprowadzilem z niemiec no i jak sie jezdzi troche po naszych to gdy ktos jedzie TDI i jak wdusi ten gaz to jest czarna chmurka a czasami chmursko takie ze swiata nie widac no i nie wiedzialem czy to do konca tak ma byc...ale jezeli to dobrze to moze i do tej czestochowy sie przejade moja Audiczka :)

Opublikowano

powinieneś iść na kolanach do Częstochowy dziekować :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dokładnie kolego, ciesz się!!! :good: :good: :good:

chociaż nie powiem, że czasami chmura dymu się przydaje :kox: :kox:

szczególnie jak się mija fotoradar :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

temat zamykam bo uważam go za zbędny :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...