Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Czy dyfuzor od wersji S-line pasuje do wersji bez S-line ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w tym temacie ( mam wersje z 2 koncowkami wydechu po lewej stronie patrzac oczywiscie z tylu ) i znalazlem wlasnie taki dyfuzor S-line i czy on bedzie pasowal do mojego autka?

Wielkie dzieki za pomoc :hi:

zamiescilem w nadwoziu, ale jesli bardziej pasuje do stylizacja i tuning optyczny to prosze o przeniesienie do tego działu

Opublikowano

dzieki za jakakolwiek odpowiedz :wallbash::thumbdown:

Dżizas...

Zajrzyj do dzialu B8 i zobacz ile jest aut na forum. Mysle, ze domyslasz sie o co mi chodzi.

Opublikowano

Nie pasuje.

http://www.motor-talk.de/forum/a4-sline-heckdifusor-passt-der-oder-nicht-t2262918.html

Musisz caly zderzak na S-Line wymienic. Zderzak S-Line podejdzie bez problemu.

Zderzak S-Line ma w przeciwienstwie do normalnego rant nad dyfuzorem.

foruml.jpg

54c2_27.JPG

Opublikowano

Nie pasuje.

http://www.motor-talk.de/forum/a4-sline-heckdifusor-passt-der-oder-nicht-t2262918.html

Musisz caly zderzak na S-Line wymienic. Zderzak S-Line podejdzie bez problemu.

Zderzak S-Line ma w przeciwienstwie do normalnego rant nad dyfuzorem.

foruml.jpg

54c2_27.JPG

no i o to mi wlasnie chodzilo konkretna odpowiedz :) czyli juz wiem ze caly zderzak musze kupic z tym dyfuzorem, a nie tylko sam dyfuzor

dziekuje bardzo Muskel1 :hi:

Opublikowano

No to fajnie, ze pomoglem. I jako ciekawostka Tutaj w DE (w ASO) zderzak S-Line jest w tej samej cenie co normalny 300 Euro :wink4:

Opublikowano

No to fajnie, ze pomoglem. I jako ciekawostka Tutaj w DE (w ASO) zderzak S-Line jest w tej samej cenie co normalny 300 Euro :wink4:

a jakbym chciał załatwic sobie ten zderzak S-line z Niemiec to pomozesz mi w zalatwieniu tego?[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 16:06_________________________________________________znalazłem takie cos, ale nie znam niemieckiego niestety zbytnio i nie wiem o co lotto dokładnie

http://cgi.ebay.pl/Audi-A4-S4-B8-sline-Heckspoiler-Spoiler-Diffusor-S-Line_W0QQitemZ290322921835QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item439898396b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1399%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________jak cos to potrzebuje własnie tego zderzaka z wycieciem po lewej stronie bo mam podwojna koncowke po tej stronie

Opublikowano

Nie ma sprawy, ale to co podales to jest tylko aukcja na dyfuzor. Pisz na priwa co i jak to postaram sie jak moge. :wink4:

Opublikowano

ok dzieki jak cos to sie odezwe ;]

Opublikowano

PW poszło :wink4: