KICHOL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Warszawa, ul. Lotnicza 11/13 tel. 501 341 189. Nie jest najtaniej ale jest bardzo dobrze. Dla A4-klub będzie nieduża zniżka.
rutkap Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Warszawa, ul. Lotnicza 11/13 tel. 501 341 189. Nie jest najtaniej ale jest bardzo dobrze. Dla A4-klub będzie nieduża zniżka. a ile orientacyjnie kosztuje? 5 szybek tył w AVANT??
KICHOL Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 750zł,przednie dzrzwi, tylne drzwi i kufer, bez tylnej klapy.....za całośc z klapą 950zł - rabacik na a4-klub negocjowane indywidualnie może nie za tanio ale robota pierwsza klasa. \ ROBIŁEM TAM JUŻ DRUGI SAMOCHÓD. do ceny nalezy doliczyć koszt spinek które się sypia przy zdejmowaniu boczków. liczą po około 3zł za spinkę. Można przytargać swoje spinki.
KICHOL Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Policji nie należy się bać.......trzeba umieć rozmawiać, stosować się do przepisów :gwizdanie: albo płacić mandaty
Czarnyb7 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 witam tez przyciemniałem szyby na lotniczej gość naprawdę zna się na rzeczy ale cena usługi jest trochę wygórowana jest natomiast gość w ursusie i którego tez robiłem szyby i jest ok30% tańszy warsztat mieści sie na spisaka 64 oprócz szyb robią audio i klime mie wiem jak muzyka w ich wykonaniu natomiast klime mi robili dwa lata temu i poza odgrzybiainem i uzupełnieniem czynnika wszystko gra
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Mam plan na lato 2011 przyciemnic szybki,dajcie kilka warsztatów zeby było w czym wybierać,jest tez ściema szyb na ochocie na stacji MPT był kros może u nich??
Gabbana Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 POLECAM sprawdzoną firmę w przyciemnianiu szyb w Warszawie na ul.Postępu 3a PRZYCIEMNIANIE.COM.PL Cena dla A4-klub.pl - 600zł wszystkie szyby avant/sedan - 450zł sam tył, bez przednich szyb Byłem w zeszłym miesiącu i jak zawsze jestem mega zadowolony z efektu Ściemniają profesjonalnie! Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi