Opublikowano 6 Czerwca 201016 l można ale rnse będzie średnio wyglądać ..... temat przerabiany aju a ja miałem wczesniej navi plus to tak średnio mi sie widziało;)
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l no szału nie robi to wiem, ale chociaż pasuje idealnie. Przemyśl to RNSe bo ani dźwiękiem Cię nie powali, a wygląd w środku auta się sporo popsuje, inny odcień koloru, szppary po bokach itp.... już lepiej ramkę znaleźć i kupić coś 2din
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l no właśnie wiem mam zmieniarke w bagażniku to jak bym navi plus podłączył to też nie był by najgorzej bo przynajmniej idealnie by pasowało
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l do navi plus podłączysz se z czasem wzmacniacz tak jak ja, wymienisz głośniki i wtedy będziesz już zadowolony.... później skrzynka do bagażnika i wszystkie licealistki Twoje
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l do navi plus podłączysz se z czasem wzmacniacz tak jak ja, wymienisz głośniki i wtedy będziesz już zadowolony.... później skrzynka do bagażnika i wszystkie licealistki Twoje :polew:
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l są jescze jakieś ciekawe radyjką 2 din ale w miarę za rosądną kasę Rozsądne pieniądze tzn. ile :?:
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l Panowie teraz się ja wypowiem. Mialem rns-d spoko radyjko tylko jak ktoś nie ma zmieniarki to Potem zamontowałem naviheaven 2 din. Spoko radyjko. Ale minus wyswietlacz w dzien malo widac. Potem mialem rns-e z a6. I tu duzy plus. Nie wiem w jakiej technologi jest wyswietlacz ale dzien i noc taka samo jasnosc i kontrast. Zajebi efekt tylko minus cena. ja dalem 1200zl sprzedalem 1800zl (jedyny powod sprzedazy)
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l aju ale tu mi sie widzi Ale co :?: Szpary po bokach i to co nie widoczne na zdjęciu to radio jest przycinane dołem. Poza tym chcesz mieć coś ładnego czy fajnego :?:
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l najgorzej ze odcien inny i to dupowato wygląda :gwizdanie: EDIT Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 22:04 aju ale tu mi sie widzi Ale co :?: Szpary po bokach i to co nie widoczne na zdjęciu to radio jest przycinane dołem. Poza tym chcesz mieć coś ładnego czy fajnego :?: i taki i taki
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l No to sam Sobie już chyba odpowiedziałeś :gwizdanie: i taki i taki RNS = ładny wygląd... Radio 2 din = wygląd całkiem niezły + funkcjonalne urządzenie multimedialne
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l No to sam Sobie już chyba odpowiedziałeś :gwizdanie: i taki i taki RNS = ładny wygląd... Radio 2 din = wygląd całkiem niezły + funkcjonalne urządzenie multimedialne racja ale mysle ze wrzuce navi plus
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l To zapytaj się dudiego75 czy zamieniłby Swoje radio na navi plus :gwizdanie: To naprawdę nie jest duży wydatek, a w zamian masz o wiele więcej... Tak czy siak to Twoja i kasa i Twoje auto - decyzja należy do Ciebie
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l To zapytaj się dudiego75 czy zamieniłby Swoje radio na navi plus :gwizdanie: nie zmienił
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l To zapytaj się dudiego75 czy zamieniłby Swoje radio na navi plus :gwizdanie: To naprawdę nie jest duży wydatek, a w zamian masz o wiele więcej... Tak czy siak to Twoja i kasa i Twoje auto - decyzja należy do Ciebie a wez daj mi jakiegoś linka z allegro z tym ?
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l tylkoja wymieniłem radio 2din bo niebyło ramki wtedy... później pozbyłem się rnse bo źle wyglądało i jeżdżę z navi plus
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l navi - 700zł emulator mp3 solisto clasic - 160eu ~ 650zł antena gps - 40zł (nie montowałem jeszcze) antena wewętrzna FM - 19zł (coś n zewnętrznej ori nie łapało niczego innego poza rmf fm) przejściówka aktywny tył + zmieniarka - 35zł wykonanie wyjścia na subwofer - (praca własna + 12zł cyna ) + stara chinch żeńska wyjmaki do radia - 20zł
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l to nie jest tak żle :naughty: jak wrócę do B5 to będzie pierwsza zmiana