McPiv Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam wszystkich. Chciałem zaprezentować swoją audiolkę. Kupiłem ją 28 maja w salonie Audi w niemczech. Wielka pomoc Roberta . Rok produkcji: 2004 Skrzynia: manulana 6-cio biegowa Silnik: 1.9 TDI, 131 KM (96kW) Kolor: niebieski metalic Przebieg: 135000 km udokumentowany (książka, faktury) Wyposażenie: 2x el. szyby El. lusterka Klimatyzacja dwustrefowa ABS, ESP Centralny zamek 4 poduszki powietrzne + 2 kurtyny Niepełny FIS Podgrzewane fotele Audi Concert + subwoofer oryginalny Podłokietnik Pakiet podświetlenie Halogeny Chromowane relingi Bluetooth + uchwyt telefoniczny z adapterem (Nokia 6310) Opony lato na felgach aluminiowych 16" (205/55/R16) Opony zima na felgach stalowych 15"
kondziu81 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ładna i fajny kolor. Felgi z oponami letnimi zmień na większe- co najmniej 17". Dodaj zdjęcia środka.
lukasera Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Kolorek super, dokładki w kolor daja ładny efekt. pokaż środek, aha i naklejki a4-klub Ci brakuje
McPiv Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zdjęcia wnętrza będą a naklejka już jest, kumpel z klubu mi dał
Ukasz699 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Bardzo ladna felunek do zmiany Szkoda ze nie ma xenka.. Mimo wszystko pieknie sie prezentuje czekamy na zdjecia wnetrza :>
Beri1 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No kolego mamy Cię w końcu troszkę czasu znaleźliśmy aby odwiedzić A4-Klub jak Ci tu jest McPiv pewnie fajnie tak jak na STC bo ludzie też fajni a fura powtórzę Ci to co napisałem na STC furka pierwsza klasa fajny kolor no i sporych gabarytów
julo23 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 jaki masz kod koloru nadwozia ?
McPiv Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 No kolego mamy Cię w końcu troszkę czasu znaleźliśmy aby odwiedzić A4-Klub jak Ci tu jest McPiv pewnie fajnie tak jak na STC bo ludzie też fajni a fura powtórzę Ci to co napisałem na STC furka pierwsza klasa fajny kolor no i sporych gabarytów Miło widzieć STC w A4Klub jaki masz kod koloru nadwozia ? Sprawdzę w domu i Ci podam.
Rekomendowane odpowiedzi