KENOiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam, mam mały problem z trzecim światłem stop, fis wywala błąd, środkowe światło nie działa. Bezpieczniki sprawdzone jeśli ktoś wie gdzie tkwi problem to proszę o poradę. ps. używałem szukajki, ale nie znalazłem jeśli zaśmiecam bądź powielam temat to proszę o jego usunięcie.
ono Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Też tak miałem , zajebałem parę razy w klapę i się naprawiło Wiem że nie o to ci chodziło ,ale chciałem pomóc ,hyhyhy
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wyciagnij, przeczysc styki, sprawdz, czy przypadkiem nie dostaje sie tam woda [np. podczas mycia].
KENOiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Też tak miałem , zajebałem parę razy w klapę i się naprawiło Wiem że nie o to ci chodziło ,ale chciałem pomóc ,hyhyhy nie omieszkam sprawdzić Twojej rady ono :> każda metoda dobra aby poskutkowała, Wyciagnij, przeczysc styki, sprawdz, czy przypadkiem nie dostaje sie tam woda [np. podczas mycia]. Flyer to chyba będzie to, faktycznie nastąpiło po myciu... choć myłem niunie tylko lekko wilgotną szmatką... sprawdzę obie metody i zobaczymy co z tego będzie wielkie dzięki chłopaki muszę któregoś dnia wpaść na spota i poznać ekipę... pozdrawiam ps. kiedy "naprawię" ten stop to dam znać
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nie no... od mycia mokra szmatka to nie powinno sie nic stac Mialem na mysli jakas myjke cisnieniowa - do tego swiatla stopu w klapie czasami dostaje sie woda co moze byc Twoim problemem.
augustA4 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Miałem podobny problem z podświetleniem tablicy. 1- metoda na lekki strzał :> 2 - metoda rozebralem przeczyściłem styki i teraz juz długi czas spokój.
KENOiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 ono no i pomogło masz u mnie piwo! Wygląda na to że, moja niunia lubi mocniejsze pieszczoty 2 razy z liścia i od razu zaczęła działać jak należy dziękuje wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi