hanysek7 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wreszcie po długich poszukiwaniach znalazłem audika:) Audi A4 1.9 TDI Avant Roku produkcji 2003, ale według VIN model 2004 Wyposażenie -4x elektryczne szyby -2 strefowa klimatyzacja -szyberdach -Parktronic przód , tył -6 poduszek -pakiet chromline -alufelgi 17 cali -Navi Plus -podgrzewane fotele -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie i otwieranie szyb z pilota -elektryczne, podgrzewane, fotochromatyczne lusterka zewnętrzne -pakiet oświetlenia -skórzana kierownica i gałka zmiany biegów Zdjęcia które przedstawiają mojego Audika :> Więcej zdjęć i o planach napiszę przy okazji
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ładna Zapomniałeś o pakiecie połysk (masz relingi i listwy ozdobne szyb w chromie, a raczej w aluminium) Wzór felgi jakoś mi nie podchodzi ale zawsze to 17" a nie jakiś ogórek. Wrzuć zdjęcia środka! BTW - jaki przebieg?
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 wygląda ładnie czekamy na więcej zdjęć i opis
KOval81 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 A mi się zawsze podobało zestawienie srebrnego A4 z ciemniejszymi ciut szybkami i BIX'em
hanysek7 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 jakie polecilibyście modyfikacje ?
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Furka Felgi przypominają wzór BMW ale ogólnie ładnie kolego. Pogratulować :oklaski:
skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Moja wizja zmiany wizerunku Twojego Ałdi polega na 3ech prostych modach...: 1.Ściema szybek.. ale z głową 2.Fele 18-19 wzór RS4, RS6.. 3.Bixenon bardzo mozliwe ze po tych felach 18-19 przyda sie tez gleba.. aczkolwiek.. po tych trzech zabiegach furka naprawde odzyje :naughty: :good:
hanysek7 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 szyby są oryginalnie przyciemnione,ale tylko minimalnie,planuje fele wrzucić z S-line oryginalny spojler i dokładki z s-line?
skovroon Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 planuje fele wrzucić z S-line oryginalny spojler i dokładki z s-line? choć np Ja bym sie zastanowil jeszcze nad felgami
Rekomendowane odpowiedzi