Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wczoraj się taką woziłem :kox:

e2f0d173601f8b1dmed.jpg

d53d4ceea7b2fe26med.jpg

8dd1a0dc9bd6e5a7med.jpg

3.0 TDi Q S-line, auto idealne jak dla mnie ale cena jeszcze nie na moją kieszeń ;(

Ty chamie i nic nie powiedziałeś :wallbash::D

Jak wrażenie mów tu szybko :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jak wrażenie mów tu szybko :naughty: :naughty: :naughty:

ogólnie to bardzo pozytywnie :good:

auto podobało mi się odkąd je pierwszy raz zobaczyłem na zdjęciach i wczoraj mogłem się przekonać że to idealne auto dla mnie, wszystko w nim mi pasowało, jedynie cena mnie przeraża ;( ale niestety za taką wygode, wyposażenie i przyjemność z jazdy trzeba płacić :confused4:

Opublikowano

podobne A7 było nawet chwilę na zlocie... jakąś godzinę dopóki Azunia nie pojechała :decayed:

Opublikowano

podobne A7 było nawet chwilę na zlocie... jakąś godzinę dopóki Azunia nie pojechała :decayed:

Podobno jej siostra się wozi A7 :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

tak, bardzo ładne - czarne :gwizdanie: byś przyjechał to byś widział :decayed:

Opublikowano

przod wyzej niz tyl :polew: ostatnio widzialem w danii ale na szwajcarskich blachach , nie widzialem z poczatku czy to nowe a6 czy a7 ale tyl wyjasnil, auto wyglada na zywo oblednie :slina: moze za 10-15 lat troche jeszcze w danii posiedzie i uzbieram :decayed:

Opublikowano

Kilka dni temu blondi taką A7 zatrzymała się na światłach obok mojego osiedla, się wożą :gwizdanie:

Opublikowano

Za fajnie skonfigurowaną A7 z 3.0 TDI trzeba dać z 400 tyś zł... :gwizdanie:

Opublikowano

cena jest grubo przesadzona, za taką kasę to już jest niezła roczna Panamera :naughty:

Opublikowano

a kto karze tyle kasy wrzucać w niepotrzebne wyposażenie.Za 300 jest jest wystarczająco.....a do ceny panamery to jeszcze spooooro brakuje.

Opublikowano

Już za 280 tyś zł się kupi :kox::naughty:. 400 tyś zł to już praktycznie pełen wypas (ja takiego skonfigurowałem na stronie Audi) :wink4:.

Ciekaw jestem jak dużo A7 będzie traciła na wartości :mysli:.

Opublikowano

moja córka ostatnio upalała A7 3.0 TDi :kox:

zdjcie0642.jpg

tylko ciężko było ustawić fotel, Audi w ogóle nie pomyślało o trzylatkach :D

zdjcie0640c.jpg

Opublikowano

Opublikowano

:shocked::blink::slina::kox::naughty::decayed: Cudeńko i ten świst turbiny... :hi:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...