Cineksik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak jest upał i mi się za bardzo nie śpieszy to odpalam auto, włączam klimę (LO), zamykam drzwi i odpalam fajke, takie moje rozwiązanie . a jak nie pale
Chuck Norris Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a jak nie pale To patrze na dziewczyny które pucują mi felgi swoimi dużymi :polew:
boseron Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a jak nie pale To patrze na dziewczyny które pucują mi felgi swoimi dużymi :polew: az w końcu sie budzisz
julo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sam zakładałeś pakiecik oświetlenie czy ktoś Ci robił ? Być może pisałeś ale nie doczytałem całego tematu... bo śpiesze sie do pracy. Też mam do założenia i dlatego pytam, chętnie bym sie wybrał do Krk jeśli ktoś by mi to zrobił bo chyba mnie to przerosło Dzięki za odp.
boseron Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 z tym pakietem oświetlenie to tak: jak kupowałem srodek s-line to kupiłem razem z boczkami na drzwi w których były juz podświetlane klamki.przód na desce był seryjnie podświetlony, a oświetlenie nóg sam podłączyłem, lampki w fotelach były a z przodu są gotowe miejsca na oświetlenie tylko włożyć lamki i podłączyć nic trudnego.
julo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 "Więcej do auta nie dokładam" - okrutne, bolesne ale bardzo trafne stwierdzenie w 1 poście. Mnie korci przynajmniej raz w miesiącu żeby coś kupić i założyć ale próbuje sie powstrzymywać Do tego od modów ważniejsze dla mnie jest sprawność techniczna. Ja mam tylne boczki z pakietem oświetlenie i el. ster. szybami kupione i leżą w garażu, bo po pierwsze raczej nie dam rady sam tego założyć a po drugie u nas drogo biorą za takie przekładki i nie ma mi tego kto zrobić... Pozatym patrzeli sie na mnie jak na wariata - bo u nas mentalność ludzi taka że robią, naprawiają dopiero jak sie zepsuje, i to tak sie zepsuje, że już sie nie da tego używać
MAGIC87 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 "Więcej do auta nie dokładam" - okrutne, bolesne ale bardzo trafne. juz w poprzednim to mówilem... jak kupiłem audi miała byc seria.... i byla przez 3 miesiace....
siemian Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 "Więcej do auta nie dokładam" - okrutne, bolesne ale bardzo trafne stwierdzenie w 1 poście. Mnie korci przynajmniej raz w miesiącu żeby coś kupić i założyć ale próbuje sie powstrzymywać Do tego od modów ważniejsze dla mnie jest sprawność techniczna. Ja mam tylne boczki z pakietem oświetlenie i el. ster. szybami kupione i leżą w garażu, bo po pierwsze raczej nie dam rady sam tego założyć a po drugie u nas drogo biorą za takie przekładki i nie ma mi tego kto zrobić... Pozatym patrzeli sie na mnie jak na wariata - bo u nas mentalność ludzi taka że robią, naprawiają dopiero jak sie zepsuje, i to tak sie zepsuje, że już sie nie da tego używać Jakby coś to pisz na PW. Moge Ci to przełożyć. Jakoś się dogadamy. Trzeba było wcześniej zapytać
adamooo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 żeby nie modzić trza się wypisać z forum
PABLO Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 żeby nie modzić trza się wypisać z forum Święta prawda
boseron Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 macie racje ostatnio dokupiłem tube bose i felgi ale do auta więcej nie dokładam
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 macie racje ostatnio dokupiłem tube bose i felgi ale do auta więcej nie dokładam to dlatego ze tanio skory nie sprzedasz
boseron Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 racja tanio nie sprzedam [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 11:11_________________________________________________i stało sie chyba ostatnia wypowiedz w tym wątku autko w dniu wczorajszym zmieniło własciciela sentyment pozostał, włożyłem troche serca w te zmiany ale mam nadzieje ze nowemu użytkownikowi będzie służył przez wiele lat najważniejsze ze A4 zostaje w Krakowie więc moze czasem sie miniemy na drodze pora zacząć nowy wątek ale juz w dziale B7
Rekomendowane odpowiedzi