Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Gdzie dostanę takie felgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tobi to jest B8 i na jej sylwetce 18" będą wyglądały standardowo, bez rewelacji. Przy 19" już lansik by był :tongue4: Co do felg to wybór jest ogromny. Ja bym wybierał z S5 i R8. Te MTM też są fajne, no i rzadko spotykane :naughty:

Opublikowano

Dibo oj tak ja bym powiedzial nawet ogromniasty :decayed:

no tak tylko ze 16" a 19" to róznica bedzie znaczna... nie wiem czy nie za duza juz troszke zwazywszy ze przydaloby sie miec te no ok 200 PS chociaz...wiem, że troche glupio mówic o spalaniu, ale pewnie podniesie sie, a mowi się ze do 5 zl dojdzie paliwo to mi sie nie usmiecha troche, tylko pytanie o ile gdzies sie podniesie?

i druga sprawa to do profilu 225/55 R 16 to jaki będzie zamiennik w 19" ? to już bedzie profil 35 gdzies co nie? i chcialbym obniżyć troche autko tzn sprezyny Eibacha -35 mm. Także trzeba ładnie to zgrać te felgi z oponami i obnizenie, żeby wygląd był :kox:

Opublikowano

Mi po przesiadce z 205/55/16 na 225/40/18 i zawias -30 spalanie wzrosło ok 0,5 l/100km wiec nie ma tragedii a różnica w jeździe :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

druga sprawa to do profilu 225/55 R 16 to jaki będzie zamiennik w 19" ? to już bedzie profil 35 gdzies co nie?

Tak, dokładnie temu rozmiarowi odpowiada 245/35/19. Ale również 235/35/19 może być :wink4:

Opublikowano

druga sprawa to do profilu 225/55 R 16 to jaki będzie zamiennik w 19" ? to już bedzie profil 35 gdzies co nie?

Tak, dokładnie temu rozmiarowi odpowiada 245/35/19. Ale również 235/35/19 może być :wink4:

a który lepszy pod względem wyglądu? :tongue4:

Opublikowano

a który lepszy pod względem wyglądu? :tongue4:

Na szerszych wiekszy lans :kox:

Zrobiło sie totalne OT, także zamykam, a odnośnie feld dla Tobiego to tutaj mozna wybierać :wink4:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b8_ktore_felgi_wybrac_ostatecznie_do_a4_b8-t83748.0.html