lechwik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Kupiłem na BP preparat do czyszczenia klimatyzacji Wg instrukcji należy go rozpylić w otworze którym przy obiegu zamknietym zasysane jest powietrze. Problem w tym że nie wiem gdzie on jest tzn W którym miejscu, przy włączeniu obieg wew, zasysane powietrze!!! Czekam na waszą pomoc Wiktor
skrab Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam taka strzałka okrągła na panelu klimatronika
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 jak kupiles taki preparat to pasuje psiknac wszedzie zaczal bym od sciagnieciu podszybia , wyciagnac filtr przeciwpylkowy (sprawdzic jego stan ) i przy wlaczonej klimie psikac od tej sytrony
Artur82 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 te preparaty to sobie chyba mozna wlozyc w ... a jesli dzialaja to wlacz klime wlacz obieg wew. i zapodaj go po calym aucie powinno zaciagnac :gwizdanie:
wladca_pierscieni Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 jak kupiles taki preparat to pasuje psiknac wszedzie zaczal bym od sciagnieciu podszybia , wyciagnac filtr przeciwpylkowy (sprawdzic jego stan ) i przy wlaczonej klimie psikac od tej sytrony ja robilem tak jak napisal wroclaguna i dziala to na 100% smrody zniknely natychmiast a pod autem zrobila sie plama z brudna woda ktora sie osadzala w odstojniku od klimy
piotrpz87 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja robilem tak jak napisal wroclaguna i dziala to na 100% smrody zniknely natychmiast a pod autem zrobila sie plama z brudna woda ktora sie osadzala w odstojniku od klimy Wg instrukcji należy go rozpylić w otworze którym przy obiegu zamknietym zasysane jest powietrze. Problem w tym że nie wiem gdzie on jest tzn W którym miejscu, przy włączeniu obieg wew, zasysane powietrze!!! Wlot ten jest pod kabinowym filtrem powietrza i o to w tym chodzi. Włącz obieg wew. i od strony podszybia wciśnij pod klapke sterującą powietrzem rurke od preparatu i psiknij pare razy i wentylator włącz na maxa.
Rekomendowane odpowiedzi