Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko to jest to co mówiliśmy na spocie nie wiadomo czy z -30 nie zrobiło sie -40 np.

fakt szukaj oczywiście do avanta ale czy koniecznie do tdi to nie wiem :mysli:

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dużo roboty mechanik będzie miał przy takiej zmianie sprężyn ? :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

w uja :wallbash:około 200zł zależy jak rozepnie zawieszenie

Opublikowano

czyli w sumie z 450zł .. dołoże drugie tyle i miałbym chipa ... cholera... :mysli: :mysli: :mysli: jeździć czy wyglądac? oto jest pytanie :D

Opublikowano

stare spreżyny za 150zł spokojnie sprzedasz :naughty:

Opublikowano

gdyby nie ten rozrząd to były by i sprężyny i chip .. a tak ... w przeciągu miesiąca prawie 3k w auto .. :/

Opublikowano

widze ze sie spot szykuje :decayed: ale w niedziele tez bedzie?? chlopaki mam nokie do sprzedania N76 i N73 :decayed:

Opublikowano

w niedzielę też będzie, ale nie stoi to na przeszkodzie żebyś był też w piątek :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

w niedzielę też będzie, ale nie stoi to na przeszkodzie żebyś był też w piątek :kox: :kox: :kox:

zalezy o ktorej godz bedzie i jak bede sie czul :)

Opublikowano

no jestem panowie kurde juz troche lepiej ale co ja przezylem to szok w nocy sie jeszcze papier toaletowy skonczyl masakra ;( ;(

magic jakie to te hidy chcesz ?[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 09:06_________________________________________________http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,7694476,Samochodowa_dziupla_pod_Myszkowem.html :good:

Opublikowano

no takie same jak my mamy h7 5000K

wymiana sprezyn 120-150zl

Opublikowano

cholera moją dziuplę odkryli :>

Opublikowano

hehehe no gdzies kolo ciebie to pewnie od nich masz furacza heheheeh

magic ktos z forum na ciekawe aukcje allegro dal hidy po 129 zł zobacz sobie [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 09:51_________________________________________________oł fak chyba mi choroba przeszla jak to zobaczylem :polew:

Opublikowano

chłopaki, moge te springi -30mm h&r wyrwać za 150zł plus przesyłka, są one od Avanta AFN, nie będzie żadnych problemów?

fotka:

image.php?v=Pqz30u9

Opublikowano

bier dobra cena muszą pasować i jedz tam gdzie piotrek zakladał sprezyny zrobią ci to w 1,5 max 2 h i za 150 zł

Opublikowano

ja bym nie jeździł tam gdzie piotrek jeździ :polew: :polew:

jak nie kadex gdzie w 1.9 tdi nie ma turbiny i nie podpinają n75 , to spece od zawieszenia którzy przykręcaja wachacze na śruby o twardości 6 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: hehe no tak zgadza sie ale bogus do anglika po co inne ? :polew: