Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 tea jakbys nie siedzial tyle u mojej sasiadki to bys dal pewnie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jakiej sasiadki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Panowie nie robicie przypadkiem zlotów na torze w Wyrazowie???? Bo bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jak dasz mi nowe opony to i spota zrobie tor fajny ale połyka wszystko co z gumy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 dzięki panowie za życzenia wpadne w przyszłą niedziele Piotrek kiedy odwiedzamy rogala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jutro zadzwonie i sie zapytam jak tam z terminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Piotrek kiedy odwiedzamy rogala? no to pewnie razem pojedziemy. bo ja swoje chce wystroic to i moze sie zalapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Koledzy - ma któryś z was VCDS'a ? I wszyscy są z samej Cz-wy czy ktoś bardziej od strony południowej ( boronów, koszęcin itd. ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jest nas kilku a co do vcds'a nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja także. Ale czesto jestem w koszęcinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kurczaki no powiem szczerze, że nie uśmiecha sie kupować takiego kabelka za ~ 200zł, zeby skorzystać na 10 sekund. Wole komuś dać na flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Myślę że możemy się dogadać, ale ja jestem z Cz-wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 kuzwa... terminy u rogala po 10 lipca... a 8 na wakacje lecimy... trza po 20 jechac wystroic parcha... michał 69 stroisz bocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 I masz VCDS'a ? No to będziemy w kontakcie... Jeszcze mi sie fura rejestruje i nią nie podskocze do Cz-wy ale za tydzień, dwa dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 kuuuźwa.. znowu auta nie odebrałem... brakowało śrub, i musieli dorabiać... może jutro... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 narazie nie dam rada tez jadę na wakacje do 15 lipca a później przeprowadzka do Myszkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 No to lipa:( czyli jednak bede musial kupic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 I masz VCDS'a ? No to będziemy w kontakcie... Jeszcze mi sie fura rejestruje i nią nie podskocze do Cz-wy ale za tydzień, dwa dam rade. Odpisałeś nie tej osobie Ja mam VCDS'a i do 8 lipca jestem dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 gruby wypadek na JP :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi