Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Schettino ten co polozyl statek chcą go posadzic na 2697 lat wiezienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Schettino ten co polozyl statek chcą go posadzic na 2697 lat wiezienia a ta co przykryla dziecko gruzem dostanie 3miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,89625,11099400,Pobili_sie_budowlancy_piesciami_i_palka.html :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 przed chwila doznalem szoku ciemnogrodu-zascianka podczestochowskiego i tak mnie to tracnelo ze :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :bag: :bag: :bag: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ze co ci sie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mam pytanie a kto to jest ten Dobry_k jakis tuskobiorca?bo co wchodze to czyta, ale nic nie napisze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mam pytanie a kto to jest ten Dobry_k jakis tuskobiorca?bo co wchodze to czyta, ale nic nie napisze czasem lepiej nic nie pisac . jeden z nas ciagle tylko ,, '' i nic wiecej nie umie sie wysłowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To się porobiło :gwizdanie: To kto kandyduje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To się porobiło :gwizdanie: To kto kandyduje ?? DOBRYK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To by byly spoty :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 sie smiejesz zrobi czypa i cie wciagnie, bo w psychice bedzie mial 400ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ty ale SHOW robią z tą tragedią tej malej Madzi Rutkowski tez jak BIG BROTHER :-) no skubana rasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ty ale SHOW robią z tą tragedią tej malej Madzi Rutkowski tez jak BIG BROTHER :-) no skubana rasa reklamę ma w najdroższych godzinach emisji za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 heheh no zgadza sie nic tylko non stop o tej patologicznej rodzinie tam jeszcze jakas wajcha wyjdzie wszystkich wsadzic i ch... bedzie spokoj matka magdy podobno chciala wczoraj sie otroc plynem do naczyc heheheheheh zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 heheh no zgadza sie nic tylko non stop o tej patologicznej rodzinie tam jeszcze jakas wajcha wyjdzie wszystkich wsadzic i ch... bedzie spokoj matka magdy podobno chciala wczoraj sie otroc plynem do naczyc heheheheheh zal szkoda to tylko Magdy, resztę włożyć do worka i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 dzodzo starzejesz sie :polew: wez no wrzuc jakis wykres,projekt,czyp,turbo,foto golej laski, a nie pierodly co 70letnie babki sie karmia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 tak bede gadał o czipsach i aleji frytkowe juz nie dlugo sie to skończy hehee mam was po dziurki w nosie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 tak bede gadał o czipsach i aleji frytkowe juz nie dlugo sie to skończy hehee mam was po dziurki w nosie :polew: nie pamietasz co zes kazal sobie zyczyc na slubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 co no nie pamietam pewnie zaraz bedziesz mnie wkrecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 co no nie pamietam pewnie zaraz bedziesz mnie wkrecał nie bede bo mam swiadkow :tongue4:MOC jest najwazniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi