Opublikowano 6 Lutego 201214 l opierdole mu moje za 12,- dołożę 2,- i odkupię od ciebie B6 nigdy Nie mam kredytów nigdy nie mów nigdy dobra przemyślałem to, w końcu to ex dzodzowóz dokładam 3tysie dobrze się zastanów, nie podejmuj pochopnej decyzji, żebyś później nie żałował i nie mówił że "mogłem sprzedać z zyskiem i pospłacać kredyty" przemyśl to
Opublikowano 6 Lutego 201214 l hej dziewczyny widzę że tu znów wesoło sobie rozmawiacie czy ja wiem czy tak wesolo,biore silnik od dzodza na swapa do siebie,bo moj stary nie wytrzymal czypa ;( ;( ;(
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Piotrek co jest grane, jaja sobie z nas robisz? Dobrek wyczail ze to nie Twoj silnik tylko jakis benzynowy .. tam widac w glowicy 3 cylindry .. [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 22:10_________________________________________________moze siusiak Ci zamarzl jak lałeś na dworze ... pewnie Ci polecialo po nogawce i mialeś mokro w gaciach
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Piotrek co jest grane, jaja sobie z nas robisz? no co ty Piotrek by sobie jaj z nas nie robił
Opublikowano 6 Lutego 201214 l tea za te teksty to nawet sie nie pokazuj na spotach juz masz wpie.... tomi o co kaman? :polew:
Opublikowano 6 Lutego 201214 l wiesz co, nie rób sobie z ludzi jaj... nie każdy jest mechanikiem. Nie każdy musi się znać na ułożeniach cylindrow itd.. Trzeba miec torche samokrytyki .. A Ty jestes po prostu nadętym budem który robi sobie z innych jaja.. Myślałem że jestes kumplem .. a jestes po prostu ... kawałem buca! Przesadziłeś.. To że ktoś jeździ seria nie znaczy że jest gorszy! ..
Opublikowano 6 Lutego 201214 l w mordzie mocny.. jedynie co możesz to smierdzącego bąka puścic.. Cwaniaku ... Nadmuchany jesteś jak bułka z hipermarketu a strugasz wielkiego macho .. macho sraczo !
Opublikowano 6 Lutego 201214 l pietia ty to wszystko zajeździsz :gwizdanie: herbata piotrek to stary szyderca daj se luz tak to jest jak se z białkiem przesadzisz prawda piotrek :>
Opublikowano 6 Lutego 201214 l może i szyderca.. nie uspierawiedliwa go nic.. niech nie przegina bo ja mam znajomych którzy z nie takimi kozakami sobie radzili :lol1:
Opublikowano 6 Lutego 201214 l może i szyderca.. nie uspierawiedliwa go nic.. niech nie przegina bo ja mam znajomych którzy z nie takimi kozakami sobie radzili :lol1: spoko spoko przyjedz z nimi wszyscy dostaniecie profilaktyczny wpierdal
Opublikowano 6 Lutego 201214 l przyjedzcie 1 autem bo szkoda pozostalych zeby sie cos stalo :gwizdanie:
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Autor przyjedzcie 1 autem bo szkoda pozostalych zeby sie cos stalo gwizdanie ty wlasnie ostatnio swoim nie byłes bo sie bałes :gwizdanie: pierwszy Ci spuszcze wpierdal
Opublikowano 6 Lutego 201214 l przyjedzcie 1 autem bo szkoda pozostalych zeby sie cos stalo gwizdanie ty wlasnie ostatnio swoim nie byłes bo sie bałes :gwizdanie: pierwszy Ci spuszcze wpierdal ta ,a kto lecial po rekawiczki ostatnio do kleopatry jak zapomnialem? :polew:
Opublikowano 6 Lutego 201214 l O zesz k**wa, ja pier**le .... Skoncze tylko robote i dzwonie do Zmudy umowic sie na wymiane oleju, only Castrol 5W30
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Autor ta ,a kto lecial po rekawiczki ostatnio do kleopatry jak zapomnialem? ja do blondi po nr telefonu leciałem... rekawiczki to przy okazji :gwizdanie:
Opublikowano 6 Lutego 201214 l chodźcie sie zmówimy i pokażemy naszemu forumowemu koledze iGO gdzie jego miesjce..