Opublikowano 5 Lutego 201214 l ktos "niekumaty" poczyta i bedzie myslal ze seria swiat podbije :kox: a szara rzeczywistosc jest taka ze matiz lpg go opierdala
Opublikowano 5 Lutego 201214 l to jest nic zobACZIE to nowy matiz hehee http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/galeria-powiekszenie_3674.html
Opublikowano 6 Lutego 201214 l dzisiaj wstalem o 4 chce jechac autem a tu ni chu... chyba mam czypa walnietego ;( ;( ;(
Opublikowano 6 Lutego 201214 l no nie pieprz... najpierw sysiek teraz ty.... f*ck ;( ;( ;( nie wiem o co kaman jestem przerazony moze jak sie cieplej zrobi to czyp sie odmrozi
Opublikowano 6 Lutego 201214 l no nie pieprz... najpierw sysiek teraz ty.... f*ck ;( ;( ;( nie wiem o co kaman jestem przerazony moze jak sie cieplej zrobi to czyp sie odmrozi chyba czop w d*pie
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Autor a jak nie to na hol i do kielc. zadzwoni sie do sajgona i umówi Cie z tunerem
Opublikowano 6 Lutego 201214 l no nie pieprz... najpierw sysiek teraz ty.... f*ck ;( ;( ;( nie wiem o co kaman jestem przerazony moze jak sie cieplej zrobi to czyp sie odmrozi chyba czop w pupie :polew:nie masz takich problemow bo nie masz czypa walnietego to sie smiac mozesz :gwizdanie: ;(
Opublikowano 6 Lutego 201214 l ja wiedziałem że tak będzie... do tego ten olej i możliwe że masz wodę w cylindrach ... ehh. i po co było kombinować :wallbash: .. na hol go i do cieplego garażu ..
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Autor mysle ze garaz nie pomoze..... jedz do zmudy i niech czapke sciagnie i zobaczysz co jest
Opublikowano 6 Lutego 201214 l powodzenia Piter i informuj nas na bieząco ... jak coś to polece Ci dobrego mechanika.. zrobi Ci porządek z silnikiem i turbiną
Opublikowano 6 Lutego 201214 l zawiozlem go do zmudy wlasnie mi wyslal foto juz wiem czemu nie chcial zapalic ;( ;( podobno przez czypa i podrobiony olej moglo sie tak stac ;( ;(
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Autor o ku***..... chyba jade wgrac serie f*ck... ale olej? pzreciez na motulu jezdze.... w piz*u... musze na castrola przejsc
Opublikowano 6 Lutego 201214 l k**wa.. co to sie stało? ugotowałes silnik ? co to za maź ? .. ja pier...dole.. Piter.. wspolczuje