andr3i Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 kto dzis bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja będę, pogoda ideał na wyjscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja będę, pogoda ideał na wyjscie Uzbierałes wkoncu na paliwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 moge wyjsc na godzine jakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja będę, pogoda ideał na wyjscie Uzbierałes wkoncu na paliwo ? smiej sie smiej:decayed: kryzys mnie dopadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Oli a tobie mama pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mi o tych godzinach juz nie pozwala wychodzic z domu:wink: a widziałem że Ty też na smyczy wróciłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 to chyba musisz isc do okulisty ---------- Post dopisany 16-05-2013 at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2013 at 17:34 ---------- dzieki za spocika :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oferta - Audi S4 - Sprzedam AUDI S4 2.7 QUATTRO 2002 r. Samochód bardzo zadbany, nie posiada prawie żadnych śladów użytkowania. -ORYGINALNA w Reniek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Oferta - Audi S4 - Sprzedam AUDI S4 2.7 QUATTRO 2002 r. Samochód bardzo zadbany, nie posiada prawie żadnych śladów użytkowania. -ORYGINALNA w Reniek? lepiej przeczytaj na sportaudi na temat tego auta zanim koledze zaproponujesz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja nie proponuje... Tylko Kuba wczoraj sam o niej na spocie mówił.... dwa ze przeczytałem na sport audi ,, ulep z NEW Jersey'' chociaz do konca nie wiadomo czy to to samo auto Tak ze Tomaszu nie pocisnałes mi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja nie proponuje... Tylko Kuba wczoraj sam o niej na spocie mówił....dwa ze przeczytałem na sport audi ,, ulep z NEW Jersey'' chociaz do konca nie wiadomo czy to to samo auto Tak ze Tomaszu nie pocisnałes mi:decayed: ale i tak masz B6:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja nie proponuje... Tylko Kuba wczoraj sam o niej na spocie mówił....dwa ze przeczytałem na sport audi ,, ulep z NEW Jersey'' chociaz do konca nie wiadomo czy to to samo auto Tak ze Tomaszu nie pocisnałes mi:decayed: ale i tak masz B6:polew: i wiecej do szczescia mi nie potrzeba:wink: wystarczy kibel w TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja nie proponuje... Tylko Kuba wczoraj sam o niej na spocie mówił....dwa ze przeczytałem na sport audi ,, ulep z NEW Jersey'' chociaz do konca nie wiadomo czy to to samo auto Tak ze Tomaszu nie pocisnałes mi:decayed: ale i tak masz B6:polew: i wiecej do szczescia mi nie potrzeba:wink: wystarczy kibel w TDI współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja nie proponuje... Tylko Kuba wczoraj sam o niej na spocie mówił....dwa ze przeczytałem na sport audi ,, ulep z NEW Jersey'' chociaz do konca nie wiadomo czy to to samo auto Tak ze Tomaszu nie pocisnałes mi:decayed: ale i tak masz B6:polew: i wiecej do szczescia mi nie potrzeba:wink: wystarczy kibel w TDI współczuję No Sobie mozesz wspołczuć, jak wąchasz smród z z TDI i zostajesz daleko daleko z tyłu:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 a ja Tobie jak ci się coś sp... przy silniku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No ale on juz ma z 500-600 tys nalatane i za cholere nie chce pasc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No ale on juz ma z 500-600 tys nalatane i za cholere nie chce pasc:decayed: coming soon:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No Sobie mozesz wspołczuć, jak wąchasz smród z z TDI i zostajesz daleko daleko z tyłu:naughty: Odezwał się najszybszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No Sobie mozesz wspołczuć, jak wąchasz smród z z TDI i zostajesz daleko daleko z tyłu:naughty: Odezwał się najszybszy.. pytał się ciebie o coś ktoś kiedyś coś?? jak bedziesz chociaz z 70 kg wazył to mozesz sie udzielac:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi