Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Piotrek98igo to białe z avatara to twoja? no a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Piotrek98igo to białe z avatara to twoja? no a co a zobaczyłbym w wiekszej rozdzielczości bo chyba całkiem ładna ta padlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to wejdz do dzialu sprzedam i klknij na felgi masz tam 2 foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dlaczego sprzedajesz? Masz już coś nowego na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to wejdz do dzialu sprzedam i klknij na felgi masz tam 2 foty to weź jeszcze popraw to ogłoszenie i podaj cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to wejdz do dzialu sprzedam i klknij na felgi masz tam 2 foty to weź jeszcze popraw to ogłoszenie i podaj cenę sie czepiaszsprzedaje bo mam nowy kox plan , nie zalezy mi na cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Piotrek98igo - usuwaja ci posty bo mialeś tam nie pisać :polew: :polew: więc dotrzymują za ciebie słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ale ja tylko o zdrowie chcialem zapytac bo martwie sie o kucharki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ale ja tylko o zdrowie chcialem zapytac bo martwie sie o kucharki :polew: Acha to to fakt wykazałeś sie troską a tu taki strzał dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jestem zbyt wrazliwy i dlatego dostaje po d*pie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to wejdz do dzialu sprzedam i klknij na felgi masz tam 2 foty to weź jeszcze popraw to ogłoszenie i podaj cenę sie czepiaszsprzedaje bo mam nowy kox plan , nie zalezy mi na cenie Nie zależy ci biore za 100zł przytargaj je w niedziele ale ja tylko o zdrowie chcialem zapytac bo martwie sie o kucharki :polew: Jaki ty Piotruś jesteś uczuciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Norbi niezalezy mi na cenie dlatego mozesz je brac za 1400 no jestem ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witka ta biała padlina od piotrka to tylko fajnie na zdjęciu wygląda Wciągam ją wentylatorem a ostatnio to sie popsuła po kresce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witka ta biała padlina od piotrka to tylko fajnie na zdjęciu wygląda Wciągam ją wentylatorem a ostatnio to sie popsuła po kresce hahaha dobry humor widze :polew: :kox: dobre zarty zawsze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I tak ja was wciągam moim Q miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 haha brakuje jeszcze jedngo ktory wciaga :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 wy to chyba wszyscy wciągacie, ale białe kreski :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no juz jestem nikogo nie brakuje hahaha piotrek ale wentyl ma racje ahahah - podczas kreski zepsula mu sie klima hahahahha panowie wiecie ze ja was wszystkich wciągam hahaha :-) wlasnie usunolem konto z eu no tak mnie wkruwi.............. kilka osob ze juz mam dosyc tylko jak zobacze tu cichą to spiepszam stad tez bo mam dosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dzo widze ostro ci zaszli za skórę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no ale juz teraz na jednym bede dzialal - no i co tam ziomalki , kiedy co pijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi