NUTI Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 jak mam dać ze 30 tys.za b6 wylumpione to wole to swoje Dobrze mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 co do paliwa to w okolicach Częstochowy i tak wszystkie stacje mają z Boronowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nuti tez sprzedaje furke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja tak samo na orlenie i tylko verva no chyba ze znajomy ma oszczednosci ale to i tak z orlenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale masz lumpa :polew: a z gazem to jest tak nie możesz go doliczyć bo przecież sie zwrócił a skoro go masz do jeździłeś i silnik zużyłeś :) ja chce tyle bo mam stan idealny i te roczniki też stoja tez po tyle u mnie nie ma nic do roboty przy takim przebiegu jak ktoś założy lpg to ma spokój na lata mi aż tak nie zależy sprzeda się to sprzeda nie to nie :good: będę się nią bujał dalej jak mam dać ze 30 tys.za b6 wylumpione to wole to swoje kolego lumpa to ty masz,,a jak chcesz zobzczyc jak mam silniczek zajechany to zapraszam na kreske.ps i mam lepsze wyposazenie kolego :good: Tymek ale zes mnie zagrzał stary :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nuti tez sprzedaje furke A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Kikson as nerwowy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Hehe nuti to już te fure sprzedaje któryś raz ja już się zgubiłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale teraz ja predzej sprzeda po tym modzie co przeprowadzil niedawno :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no i co tam dziady slyszalem ze dzis jakies wciaganko na alejach moze teraz sie umowimy? na frytkowej bo pozniej to mi sie nie bedzie chcicalo [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 19:56_________________________________________________no i co wiesniaki ? jedize ktoś teraz czy nie kur,.. bo nie wiem co mam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 yo to co wpadacie na frytke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Toj a już jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale teraz ja predzej sprzeda po tym modzie co przeprowadzil niedawno :naughty: po tym modzie to powinien z 5tys zł więcej krzyczeć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ja bede 20.40 zaznaczam ze nie straszny nam deszcz spot sie odbedzie burza przejdzie bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ja bede 20.40 zaznaczam ze nie straszny nam deszcz spot sie odbedzie burza przejdzie bokiem :polew: nie pal więcej Piotruś hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 to nie podrzucaj mi tego cwaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Hehe nuti to już te fure sprzedaje któryś raz ja już się zgubiłem :gwizdanie: Ja też he he he :polew: ale nie zalezy mi az tak bardzo po prostu szukam' klienta który da tyle ile chce i bedzie szczęśliwy a ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja juz po Mokro ale fajnie jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no ja tez juz w domu,spot koxik Grzesiek wrzuci foty to zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 dzięki za spota Piotrus zmień diete....gdzie ty się stołujesz :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi