tymonA4 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja ciągnikiem sobie jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 myślałem że ochrzci i zagazuje troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 i tak kazda rozmowa konczy sie na silowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Tak Seba AKNi zakupiony to teraz masz nowego starego kumpla... nie zapomnij odbierac tel codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No Piter spotkał kolegę po fachu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 https://www.facebook.com/pages/Trybson-VS-Bonusbgc/243812419115203?directed_target_id=0 trybson i bonus... nie wiem na kogo by postawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 myśle że jak bonus przyjebie luja w h*j z całej epy to trybson juz nie poszpachluje gąsek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 buła łokiec buła, a jak nie uda sie to kołowrotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 no i gdzieś był dziś po południu pięknisiu z daszkiem na głowie? A tak straszyłeś wpierdalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 :polew: .. gościa w różu bój się tchórzu :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 o k**wa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Oliś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Herbata jak dzisiaj zobaczył mój ciagnik to zaczął do mnie mowić proszę pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Taaa.. Jasne..Było tylko Panie Prezesie .. P.G.R'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 kikson dzieki wczoraj za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 a później jadę o 10 do czewy , a tu jakas postac wyłania sie za rogu, krokiem niczym Maserak w tancu z gwiazdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi