tymonA4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ale besty robią sami program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 kreski sa tylko z wyznaczonym, zamknietym dla innych użytkowników kawałku niemieckiej autostrady Ja, Ja... Legionów Straße teraz nawet nie ma warunkow na cokolwiek na drodze,wiec nie musisz sie obawiac kresek No powiem szczerze, że to mój pierwszy samochód z quatro i jestem pozytywnie zaskoczony jego działaniem na śniegu. Tego mi brakowało w A6 FWD... Ale besty robią sami program? Tak - program jest made by best a nie gotowiec z allegro. Cena dla 3.0 V6 TDI to 1500zł i w tym jest full service - chip, pomiar hamownia serii + moda, diagnostyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Gdy my byliśmy to mówił tam koleś ze programy oni tylko wygrywają a ktoś robi to na ich zlecenie zdaje sie ze z Czech chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 nie ma tam na miejscu tunera...muzykowi w lato tez tak robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak, masz racje @tymonA4. Softy robi Słowak, który pracuje zdalnie dla best-performance i jest jednym z mocniejszych "graczy" w europie. Ale sam fakt, że do samochodu podchodzi indywidualnie, a nie wgrywa jedną i tą samą mapę do wszystkich 1.9 TDi świadczy o czymś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak to świadczy o tym ze best nie jest przez nas polecany chamownie maja spoko sam korzystałem luksusowe gadżety tez ale tunerami nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak to świadczy o tym ze best nie jest przez nas polecany chamownie maja spoko sam korzystałem luksusowe gadżety tez ale tunerami nie sa Nikt ich nie nazwał tunerami, po prostu mają możliwość modyfikacji samochodu przez osobę, która zna się na strojeniu ECU ( kupił od "Polskiego Tunera" VW LUPO z silnikiem 1.9 TDI i zmodyfikował go jeszcze bardziej niż "Polski Tuner" osiągając moc 433KM) . Przypominam, że APR modyfikuje się tylko zdalnie albo wysyła się ECU do USA i są najlepszymi na świecie tunerami grupy VAG... P.S. Zawsze można użyć kabel + gotową mapę ale nie odważyłbym się osobiście na niej jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 pokaz to 1.9tdi 433ps nie widzialem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To pewnie ta Leszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 w jura tuning tez dobrze robia i to za 500zl kazde auto rs4/rs6/lupo/ itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 433:naughty: grubo, troche lepsze niz mondeło 2.0 TDCI zrobione na 400:decayed: kto pamieta ta baśń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 sam andersen by tego nie wymyslil mondeo 2.0tdci biturbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 pokaz to 1.9tdi 433ps nie widzialem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 pewnie to jest bimoto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 widzę że rozruszałem trochę wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I prawidłowo, niema się co spinać... BTW Gdzie u nas w mieście ogarnie ktoś kompletny wydech od turbo do końca ? Słyszałem o "dziadku" z tartakowej - ktoś może potwierdzić ? Ewentualnie gdzie wy coś modziliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 to tera na spota jeszcze przyjedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dalej stacjonujecie pod Donem, czy macie jakąś cieplejszą miejscówkę na ten klimat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 klimat od jutra na zdecydowanym + juz bedzie,miejsce pod donem. nie stoimy tam idziemy zazwyczaj po chwili na herbate itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Sysiek ( po solarium)--------- Snejk------------------- Piotrek98Igo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi