MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 niedługo i tak zamkną 3 all, i trzeba będzie miejscówkę inna znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 dzisiaj na maxie mówili... pamietasz jak w lavie podpisywalismy sie za tym zeby nie zamykac dla aut? to wiekszosc ludzi była za tym zeby zamknac, ale kiedy to nastapi dokladnie nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ale lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 w 1 tez niby jest zakaz wjazdu a kazdy jezdzi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 w Częstochowie znaki drogowe służą do ozdoby architektury miasta więc ja nie widzę w tym problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Michał przelewałes juz kase na Bukowine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 zaliczkę już przelałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 zaliczkę już przelałem ja chyba za tydzien przeleje całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Znowu poszło pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Znowu poszło pole szwiniaka oddalismy do uboju to i na ogolnopolski moge jechac:decayed: ---------- Post dopisany 18-02-2014 at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2014 at 00:31 ---------- Audi A4 4500.00 PLN. Pszczyna - otoMoto.pl siwy dlaczego sperzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 cześć panowie wiecie może gdzie w częstochowie można zrobić czyszczenie bądź regeneracje soczewek ksenonowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siema lobuzy czy ja jako zwykły obywatel tego naszego pieknego panstwa i posiadacz oszpeconej A4 mogłbym zawitac na czestochowski spocik ktoregos pieknego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no wpadaj Mam nadzieje że przeczytałeś nagłowek tematu i jesteś przygotowany na upalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jak nie jestes miekka faja to wpadaj ,bo tyle osob sie zapowiadalo,ale jak widac estrogen bierze gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Od przyszłego tyg tam sie pojawie no tylko wstyd przyjechac tym moim padłem i go publicznie pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Auto jak auto ,tu nie chodzi o to zeby przyjechac rs4 ,bo jak jestes debilem to nawet rs4 nie pomoze.Spoty nie polegaja nad spuszczaniem sie nad autami,to sa normlane spotkania ludzi co maja pasje,ale tez maja swoje zycie.My sie po prostu kumplujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Piotrek Sopkojnie nie od dzis jestem na forum i nie na jednym spocie byłem takze luzik tak dla zartu napisałem To w kazda niedziele sie spotujecie czy Ustalacie wczesniej jakis termin spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 w niedziele o 17 i w tyg zazwyczaj o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Auto jak auto ,tu nie chodzi o to zeby przyjechac rs4 ,bo jak jestes debilem to nawet rs4 nie pomoze.Spoty nie polegaja nad spuszczaniem sie nad autami,to sa normlane spotkania ludzi co maja pasje,ale tez maja swoje zycie.My sie po prostu kumplujemy. ,,Kumplujemy? Nie mów mi kumplu , bo kumple to mi zone ruchali'' taki teskt slyszałem kilka lat temu od byłego pracowadcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi