Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No o tak trzymac jak sie najarali to juz autko jest ich sam wiem po sobie juz raz popełnilem taki bład... :angry: :angry:

Dzo-DZo grabisz sobie kolego :kwasny::disgust::angry: jeszcze jedna moja fotka na forum i bedziemy czytali w wyborczej twoj nekrolog :rolleyes:

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 726,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehehge ale ta fota kiki mnie rozpierd.....[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:55_________________________________________________Piotrek wpadnij do sklepu sa wazne sprawy do obgadania

Opublikowano

Ja tez mam pare twoich fotek np. w rajtuzach hehe..Dzo wypadałoby to powtorzyc co???? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

To milabys już leman problem z głowy

Opublikowano

To milabys już leman problem z głowy

problem to on dopiero będzie miał, co kupić, za ile i czy nie za drogo :przebiegly:

Opublikowano

Chłopaki pisze już ostatni raz kończę ta zabawę w fora i spoty

mam pretensje do pozka bo zachował się po hamsku ale to nie ważne dostałem pare wiadomości od co nie których odnosnie wczoraj i powiem tak zawsze będziecie na tym forum może nie wszyscy ale większość uważana za tych gorszych dostałem wczoraj na gg od niektórych nie ciekawe wypowiedzi na swój temat i Częstochowy z reszta Moskal napisał z jakiej to kupy wracamy

po drugie nie mam już czasu zacząłem robić na swój rachunek i muszę się temu poświęcić

po trzecie mam trochę problemów w domu żona jest w szpitalu i to tez mnie dobilo

wiec trzymajcie się czestochowiacy może się zobacYmy na jakiś światłach ;)) he he he

sysiek myśle ze tobie się tez wszystko ulozy i będzie ok

Piotrek i dzodzo powodzenia w modach co do reszty miło było was poznać siemka

usuwam to konto i konto tymon i oczywiście to z eu tez

to tyle

Opublikowano

Twoja decyzja i ją szanuje.

Co do wypowiedzi innych na nasz temat to je znamy - niektórzy nie mogą sie pogodzić z tym ze Częstochowa zawsze była silna i to ich boli, mnie osobiście to wali co se mówią - kretynów nie brakuje taki świat jest i trzeba z nimi żyć z że tu ich nie brakuje :decayed:

Opublikowano

dokladnie idiotow na zadnym forum nie brakuje przykladow mozna by wymieniac np taka ragababa itd itp

tym nie pierd konto se trzymaj po to by umawiac sie na spoty, a reszta to co sie dzieje tam dalej to pier**l to... :good:

Opublikowano

chlopaki powiedzcie mi czy gwint z 1.8T podejdzie do mnie? czyprzod bedzie stal wyzej niz tyl :mysli:

Opublikowano

chlopaki powiedzcie mi czy gwint z 1.8T podejdzie do mnie? czyprzod bedzie stal wyzej niz tyl :mysli:

Czyżby na eu nie pomogli ? widze że Tymonowi pojechałeś po rajtach - tylko po co jak sam robisz nie lepiej

Opublikowano

Czyżby na eu nie pomogli ? widze że Tymonowi pojechałeś po rajtach - tylko po co jak sam robisz nie lepiej

dokladnie :decayed:
Opublikowano

nutek daj mi aktywacje do vaga

\

kod masz na gg

Opublikowano

NUTI tylko ja nie pierd*le glupot na innych na drugim forum i na odwrot, wiec sytuacja troche inna, zreszta od dawna juz tutaj pisze :wallbash:

a jak nie chcesz pomagac to nie, tylko z myslalem, ze cos wiecie ale widze, ze segregacja rasowa dalej u was obowiazuje :wallbash:

Opublikowano

NUTI tylko ja nie pierd*le glupot na innych na drugim forum i na odwrot, wiec sytuacja troche inna, zreszta od dawna juz tutaj pisze :wallbash:

a jak nie chcesz pomagac to nie, tylko z myslalem, ze cos wiecie ale widze, ze segregacja rasowa dalej u was obowiazuje :wallbash:

Nie wiem co masz na myysli mówiac ze ktos pisze o kimś i odwrotnie, nawiązałem do twojej wypowiedzi na eu odnośnie Tymona i tyle. Segregacja rasowa ? no co my nie rasiści :bag:

Opublikowano

Witam widzę że znów się ciekawie robi :polew: :polew: :polew: Najlepiej to tylko czytać i się nie odzywać bo każdy post może by użyty przeciwko userowi :polew: Choć jak się nie pisze to też się człowiekowi obrywa. :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Witam widzę że znów się ciekawie robi :polew: :polew: :polew: Najlepiej to tylko czytać i się nie odzywać bo każdy post może by użyty przeciwko userowi :polew: Choć jak się nie pisze to też się człowiekowi obrywa. :gwizdanie: :polew:

Nie demonizujmy bo z pustego to i Salomon nie naleje

Opublikowano

Dokladnie nuti dokladnie :wink4: :wink4:

Opublikowano

dziękować za spota wszystkim :good:

Opublikowano

widze bart ze tylko w takich sytuacjach piszesz !

moze bys wpadl do nas pogadalibysmy ;-)

wlanise wrocilem ze spota nutek dzieki na nr

\\

Opublikowano

Dzięki za spota panowie :good: