kikson Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Spoczko to tylko zarty tymek,zluzuj stary bo ci zwieracze strzela :naughty: :naughty:
Piotrek98igo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzodzo czemu cie na spocie nie bylo?czyzby teraz juz tylko spoty przy lozeczku?
kikson Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 OOO zaraz pewnie bedzie cieta riposta :polew: Ps jak sie umawiamy na niedziele gdzie jakas zbiorka itp Tymon jak masz mi cos do powoedzenia to dawaj smialo :mysli:
NUTI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mam pytanko czy w niedziele gdzieś sie ustawiacie na Wyrazowie ?
michal_g84 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no coś by trzeba było a jest już obgadana opcja wjazdu na tor przez nas bo póki co to na stronie www.wospwyrazow.pl naszego logo klubu nie widzę??
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no nie widzisz bo z tego co wiem kezor zamknal temat i nikt nic tam nie robi z pl czemu mnie na spocie nie bylo a to nie wiem a kiedy byl ? ogolnie nie jezdze na spoty jak jest tymon
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mnie nie było na spocie :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 19:16_________________________________________________b.u.r.a.k.u [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 19:17_________________________________________________ no coś by trzeba było a jest już obgadana opcja wjazdu na tor przez nas bo póki co to na stronie www.wospwyrazow.pl naszego logo klubu nie widzę?? michał odzew był znikomy więc uznaliśmy z keżorem że temat zamykamy nikt z was jak po parę razy pisałem mi nie odpisał po za tobą i sysiem nikt nie wpisał się na liste a logo wysłałem na maila rysie wraz z chęcią przystąpienia zero odzewu pewnie mail nie doszedł nie ważne
Piotrek98igo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 myslalem ze bogus dal ci znac wczoraj ze byl spot panowie moze ktos z was chetny do zarzadu albo komisji rewizyjnej na ełu?bo nie ma chetnych
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja na zarządzaniu znam się świetnie
Piotrek98igo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wystawiaj swoja kandydature razem z cicha zbudujecie potege
Tomiii Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wystawiaj swoja kandydature razem z cicha zbudujecie potege trafne stwierdzenie :przebiegly:
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ee tam przesadzacie ja sie władzą nie lubię dzielić
Bart79 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wystawiaj swoja kandydature razem z cicha zbudujecie potege Tak dokładnie było by wskazane chętnych niema więc każdy by się załapał jak coś masz mój głos :>
Bart79 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bart79 bravo na postawę w sprawie A o co kaman
michał69 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a w niedziele o której na ten wyrazów?
Rekomendowane odpowiedzi