Gość tymona4 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 spot super dzięki chłopaki moja pierwsze co gdzie kołpaki :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 spot super dzięki chłopaki moja pierwsze co gdzie kołpaki :polew: hahahaha :polew:odp : to moj pierwszy "mod" kochanie
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 czesc cholapki sorki nie dalem rady i nie dam rady przez caly ten i przyszly tydzien ale bede mial kilka zajefajnych rzeczy do pokazania wam :-) pompki juz zalorzone .................................................... w przyszlym tygoniu autka nie bede mial przez pare dni hmmmm jestem ciekaw czemu :gwizdanie: 3 mody do zrobienia jeden juz za mną jeszcze raz sorki za spota sektor troche poszlo juz ... tylko te cieple stoją
michal_g84 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 no a wracając furka miała większego kopa co nie :polew:
Wafer Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Przezemnie spocik tez zaliczony CO do fot to nie widziałem żeby ktoś robił ;P Ja zrobiłem 2 sztuki ale telefonem wiec wstyd wrzucać;P
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 no a wracając furka miała większego kopa co nie :polew: mniejsze opory lepsza aerodynamika
Gość tymona4 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a pro po mam do sprzedania kołpaki oryginale z a4 :polew:
Tzieland Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Co do wypowiedzi jestem tego zdania co norbi takie rzeczy powinno sie załatwiac w inny sposob a nie robic z tego publicznej debaty ja nie napisalem nic negatywnego, zreszta chyba widac, ze w mojej wypowiedzi nic takiego nie ma no chyba, ze uwazacie to za spam ale sami tu spamujecie czasami nawet gorzej, ale zawsze mozecie sie mnie pozbyc tak jak cichej
Sysiek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Hahahaha, Tymon, ale bez tego spreju do kokpitu nie bylo by takiego efektu Ja dopiero teraz bo jeszcze mala musialem wykapac A po drodze powrotnej jakas vectra probowal zablysnac
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 tzielnad masz cos do cichej ? :kox: sysiek teraz bez kata to wciagasz wszystkich
Gość tymona4 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 tez chyba wytnę tego kata i was wciągnę
Norbi TDI Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a pro po mam do sprzedania kołpaki oryginale z a4 :polew: ile? jakie? itd. Co do wypowiedzi jestem tego zdania co norbi takie rzeczy powinno sie załatwiac w inny sposob a nie robic z tego publicznej debaty ja nie napisalem nic negatywnego, zreszta chyba widac, ze w mojej wypowiedzi nic takiego nie ma no chyba, ze uwazacie to za spam ale sami tu spamujecie czasami nawet gorzej, ale zawsze mozecie sie mnie pozbyc tak jak cichej Ten temat jest zamkniety Fajnie nawet na godzinke sie spotkać, co tam wyprawialiście jak juz pojechłem
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 jak wytniesz kata to bedziesz mial rasowy dzwiek 125p :evil:
Sysiek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Heh, no napewno mi jej juz nie przymula ale szalu to nie ma Po programie bedzie mozna mowic napewno o czyms wiecej ale vectra wciagnieta na miekko Piotrek, Buehehehehe, gwizd i nic wiecej
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 sysiek 400Nm po programie bedzie sie odpychac niezle
Sysiek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 A jak zrobie dziure w podlodze i na Flinstonow to jeszcze troche i odleci :polew: :polew:
Gość tymona4 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a pro po mam do sprzedania kołpaki oryginale z a4 :polew: ile? jakie? itd. Co do wypowiedzi jestem tego zdania co norbi takie rzeczy powinno sie załatwiac w inny sposob a nie robic z tego publicznej debaty ja nie napisalem nic negatywnego, zreszta chyba widac, ze w mojej wypowiedzi nic takiego nie ma no chyba, ze uwazacie to za spam ale sami tu spamujecie czasami nawet gorzej, ale zawsze mozecie sie mnie pozbyc tak jak cichej Ten temat jest zamkniety Fajnie nawet na godzinke sie spotkać, co tam wyprawialiście jak juz pojechłem kola kawka ciacho zupa cebulowa :polew: i mod mojej fury stad sprzedasz kołpaków ile chce średnia cena nie wiem ile
Tzieland Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Piotrek oczywiscie, ze nic nie mam do cichej skad te przypuszczenia sami wiecie gdzie dalej dziala preznie ale juz sie uspokoila
Rekomendowane odpowiedzi