Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rafał co kupiłeś

wszystko jest w opisie :naughty:

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero teraz bo mialem jeszcze pare rzeczy do zrobienia :)

Spot fajny pomimo tego co sie zapowiadalo na poczatku dzieki niebiosa :)

Rafaello, no gratuluje :D

Chyba bede musial zaczac pobierac oplaty za sluchanie wiskozy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A to kto przyjezdza na spoty jest mnie zupelnie obojetne wazne zeby atmosfera byla taka jak jest teraz :)

Nuti, gdzie tak krzycza ze sa to spoty .eu? :)

Opublikowano

Nuti popieram jeżeli zaś chodzi o to że przyjechały kato to nie dlatego się rozjechaliśmy tylko było już późno i jechaliśmy znaczy ja do domu a sugerowanie że to dlatego że przyjechało kato to dla mnie śmieszne i niepoważne. Fajnie że przyjechali i dzięki im za chęci niepotrzebne sugestie i nie poparte faktami proszę zostawic dla siebie jesteśmu t dla marki a nie dla końcówki nazwy klubu.

Opublikowano

i jak teraz :good:

Opublikowano

Nuti, gdzie tak krzycza ze sa to spoty .eu? :)

No właśnie :mysli:

Opublikowano

Wlasnie. Rafaello, wrzucaj fotki :)

Opublikowano

Wlasnie. Rafaello, wrzucaj fotki :)

nie ma się czym chwalić, zwykły avancik ze standardem w środku a kolor taki jak miałem poprzednio

Opublikowano

Nuti popieram jeżeli zaś chodzi o to że przyjechały kato to nie dlatego się rozjechaliśmy tylko było już późno i jechaliśmy znaczy ja do domu a sugerowanie że to dlatego że przyjechało kato to dla mnie śmieszne i niepoważne. Fajnie że przyjechali i dzięki im za chęci niepotrzebne sugestie i nie poparte faktami proszę zostawic dla siebie jesteśmu t dla marki a nie dla końcówki nazwy klubu.

racja bart głupio napisałem :embarrassed:

Opublikowano

Wybaczam :tongue4: na następnym spocie :bicz::punish: i będzie wporzo :decayed::wink4:

A i widzę ze nicka poprawiłeś :gwizdanie:

Opublikowano

no wreszcie ktoś zauważył :) :) teraz znowu będę tymona z dużym A na końcu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie przyjechało kato i po 5 min wszyscy się rozjechali

dzieki za podsumowanie i ścieme. wybacz kolego ale przyjechalismy jako A4

nikogo nie namawialiśmy, nie obrażaliśmy ani nic. poprostu przyjechaliśmy się spotkać z innymi A4

Ale jak Wy niechcecie już więcej odwiedzin to OK

tylko niezbyt miłe jest obwinianie nas, że to przez nas spot sie zakończył. po spieszyliśmy sie jak moglismy aby z Wami sie spotkac

Opublikowano

TommyA4 zapraszamy zawsze jak tylko macie ochote to nie jest głos nas wszystich zresztą kolega już zrozumiał błąd i mu głupio niema co się teraz zagłębiac w temat ja tam was zawsze chętnie zobacze i myśle że reszta też.

Opublikowano

Sorrki za wypowiedz z konta TommyA4 - to jest moje głowne konto, tamto było przyblokowane - ale juz wyjasnione

Opublikowano

no i co tam ziomalki

sektor dojechales szczesliwie ?

wyslalem ci nr gg

jutro zostawiam furke na prawie caly tydzien rezania :gwizdanie:

Opublikowano

Cześć, byłam dzisiaj na spocie w Częstochowie razem z Tommy'm i Sectorem, rzeczywiście trochę przykro, że nie powiedzieliście już wtedy, że jesteśmy niepotrzebni i macie o nas takie zdanie jakie tu wyraziliście, tylko obsmarowujecie tutaj, z Sosnowca i Bytomia to kawałek drogi, i chociaż powinniście w pewnym stopniu docenić to, że byliśmy, a przede wszystkim CHCIELIŚMY :mysli:

Opublikowano

szkoda ze mnie nie bylo , na pewno zadna nie mila sprawa nie miala by miejsca :blink:

nastepnym razem bedzie tylko lepiej :)[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:40_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/27109/dziwaczny_talent_kandydatki_na_miss/ :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to mi się teraz ładnie dostanie

źle to napisałem i na pewno nie miało to mieć takiego podtekstu :angry:

Opublikowano

Tomi400 wszystkiego najlepszego, bo wczoraj nawet nie miałem czasu zajrzeć na forum

Opublikowano

Cześć, byłam dzisiaj na spocie w Częstochowie razem z Tommy'm i Sectorem, rzeczywiście trochę przykro, że nie powiedzieliście już wtedy, że jesteśmy niepotrzebni i macie o nas takie zdanie jakie tu wyraziliście, tylko obsmarowujecie tutaj, z Sosnowca i Bytomia to kawałek drogi, i chociaż powinniście w pewnym stopniu docenić to, że byliśmy, a przede wszystkim CHCIELIŚMY :mysli:

Czesc, wybaczcie ale niestety sie mylicie. Mnie jest obojetne kto z jakiego forum przyjezdza ... Chwile przed tym jak przyjechaliscie Bartek sie juz z nami zegnal a i ja mialem sie zaraz zbierac do domu bo i tak dosc dlugo bylismy na spocie z tak malutkim dzieckiem. Czekalismy na was dosc sporo czasu, rozumiem ze roznie to bywa z droga i szanuje chec przyjechania do nas taki kawalek drogi. Zapraszamy jak cos na nastepny spot i obiecujemy ze juz czegos takiego nie odczujecie :)

Pozdrawiamy :)

Opublikowano

Grzeje do was na spota - a wy mi tu jakieś wypociny na forum piszecie - :polew:

zobaczcie co na pisałem na A 4 .eu o was , czyli o całej ekipie z czewy

godz 21-11

dzięki za spota !

"MONIA !TOMMY -Sector również dziękujemy ,że poczekaliście na nas -

trochę późno dobiliśmy do was ,

ale jak to mówią

Lepiej późno niż Wcale :)

fotki wstawie jutro

Mam nadzieję że takie spociki będą się u was zawsze kręcić ,

bo pogodę macie fajnistą w czewie ,, a i ekipę równą :D"

czy ja napisałem ,że to był jakiś spot zrobiony przez A 4 eu .albo jakieś inne fleki

( spot jak wcześniej na jakim byłem -

ani wasz ani nas - tylko wspólny

jest ekipa z eu i jest ekipa z pl i podobno są wspólnie oraganizowane spoty

to je róbmy albo nie .

Jeszcze raz wielkie przepraszam ,że tak późno ale tak to już wyszło ,innym nawet późno nie pasowałodzisiaj , i nikt nikomu nic nie mówi ,

każdy ma swoje sprawy trzeba to przecież uszanować

dzo dzo szkoda że cię nie było - może następnym razem się spotkamy ,

gadulca mi wysłaleś

ale go nie powłanczałeś - pieronie jeden

koledzy wyluzujcie - :polew: