tymonA4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 a teraz ja ludki małe chcecie kulig ale czy wy chcecie kulig to tak na na stepny spot zbieracie sie u mnie z saniami jabłkami czym tam macie przewiozę was kanngo i zobaczą ci co nie widzieli co to znaczy daj mu pojeździmy po działkach bo zajebiaszczo wyślizgane :kox:a po tem w las piotrek bój sie i uważaj na madzie zrobimy grila w lesie i kilbaske wiec rób modzie smrodzie liste ja zapraszam i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 es też będzie gotowy na następny spot. wiec można zrobić mega kulig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 no to lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 o dwie długosci pierwszy z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 o dwie długosci pierwszy z przodu decayed ke??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 co taki zdziwiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie rozumiem tego posta? co 2 dlugosci z przodu?:= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 przed tobom kochanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 o f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 o f*ck acute zazdroscisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Piotrek i jak ty to widzisz z tymi logami, wszystko jest w normie, tak powinna pompować turbina, jakieś inne kwiatki wyszły?? Panowie mam letnie felgi do prostowania od audicy, polecicie jakiś dobry warsztat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 wlasnie wlazlem jeszce ich nie wiedzialem ,jutro zobacze bo teraz troche zmeczony no to gruby kulig bedzie snejk tez mu da :decayed: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:17_________________________________________________ a teraz ja ludki małe chcecie kulig ale czy wy chcecie kulig to tak na na stepny spot zbieracie sie u mnie z saniami jabłkami czym tam macie przewiozę was kanngo i zobaczą ci co nie widzieli co to znaczy daj mu pojeździmy po działkach bo zajebiaszczo wyślizgane :kox:a po tem w las piotrek bój sie i uważaj na madzie zrobimy grila w lesie i kilbaske wiec rób modzie smrodzie liste ja zapraszam i w drogę ok to next tydzien u TYMKA sie bawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 i jak tam patrzałeś Piotrek co u Reńka wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 i jak tam patrzałeś Piotrek co u Reńka wyszło? tak napisalem mu na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 niby wszystko ok. tylko zastanawia mnie, ze jak auto jest po programie to powinno wiecej pompowac niz norma. Dobrze myśle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 u ciebie pompuje 1.5bara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 piersze efekty zimy dokladka pod silnikiem poszła na spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 a to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 ale cisza... zero spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 ty no ja mialem co robic dzisiaj :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi