P-U-M-A Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fart w niefarcie... jednak poduszka pod skrzynia lepsze 300 zł niz 2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Czemu rano temat był zamknięty?? http://imageshack.us/photo/my-images/269/beztytuulxi.jpg/ http://www.sadistic.pl/a-nowego-merca-myje-tak-vt89812.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 no wlasnie nie wiem , rano tez mnie to zdziwilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 no wlasnie nie wiem , rano tez mnie to zdziwilo spójrz na tego posta dokladnie w grudniu spoty beda na galerii Jakiś zielony pomyślał że przerwa w spamowaniu do grudnia na częstochowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja rozumiem ze mogłbyc dzien bez smolenska... ale 24 h bez wpisu na spotach czestochowskich? gdzie spamerzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja rozumiem ze mogłbyc dzien bez smolenska... ale 24 h bez wpisu na spotach czestochowskich? gdzie spamerzy? no i przybyło jedne B6 Sline w naszym kręgu jest po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Widziałem ją czysta seria Tomasz jest przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Widziałem ją czysta seria Tomasz jest przecież ty się nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No masz rację. Muszę się jeszcze wiele nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Gratuluje B6 sie młody wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Gratuluje B6 sie młody wozi ciemne okulary fotel nisko i liczy laski jak w reklamie AXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Gratuluje B6 sie młody wozi ciemne okulary fotel nisko i liczy laski jak w reklamie AXE dzieki magic. Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 juz pomodzone to b6? soft z kiosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bezpieczny Soft z ECU-Project Piotrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 nawet mam wykres z tego rezystora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zaraz zaznaczam że ja programu nie robilem. Jezdzi sie jak dla mnie calkiem przyjemnie z porownaniem do 1.6 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No przeskok na b6 z b5 jest ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bezpieczny Soft z ECU-Project Piotrku auto forumowe?soft bardzo delikatny.pewnie jest przepasc w jezdzie w stosunku do 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bezpieczny Soft z ECU-Project Piotrku auto forumowe?soft bardzo delikatny.pewnie jest przepasc w jezdzie w stosunku do 1.6 nie forumowe (bynajmniej nic na ten temat nie wiem), taka przepaść że wczoraj zatrzymał się 100metrów dalej niż miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bezpieczny Soft z ECU-Project Piotrku auto forumowe?soft bardzo delikatny.pewnie jest przepasc w jezdzie w stosunku do 1.6 Auta na forum nie było. Rzeczywiście jest przepaść w stosunku do 1.6 . Może wpadne na spota w jakiś wekeend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi