Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhaaa

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

9e24c60ec28706ba443a802d4a05d4a7.jpg

Magic

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

1330431654_by_knur82_500.jpg?1330431655

:whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

Nie zapędzaj się tak bo raz już się przejechałeś a potem przepraszałeś bo ci głupio było.:whistling:

---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ----------

Magic łyso ci że młodszy od ciebie ma więcej money money czy co bo nie kumam :whistling:

Wymyślił byś coś śmiesznego z czego wszyscy byśmy się pośmiali:facepalm:

Opublikowano

Ale najśmielsze jest to ze madzi tez starzy kupili samochód

Opublikowano
  • Autor

No gratuluje ze masz:wink:

Mi niestety nie udało sie znalesc tak dobrej pracy jak Tobie:naughty:

stac mnie tylko na różowe Polo... jakies zajechane B6 kupione przez rodziców:grin:

Jak ja pracowałem na B6 to ty jeszcze w gimnazjum dziewczyna ze staników strzelałes:jerk:

Opublikowano

młodzi szanujcie się:decayed:

Opublikowano

Jest szal :decayed: Ide po popcorn i cole :kox:

Opublikowano
Ale najśmielsze jest to ze madzi tez starzy kupili samochód

Jak to też nie bardzo rozumiem???

---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ----------

No gratuluje ze masz:wink:

Mi niestety nie udało sie znalesc tak dobrej pracy jak Tobie:naughty:

stac mnie tylko na różowe Polo... jakies zajechane B6 kupione przez rodziców:grin:

Jak ja pracowałem na B6 to ty jeszcze w gimnazjum dziewczyna ze staników strzelałes:jerk:

Ty z żartów o różowej koszulce zacząłeś rozmowę że ktoś mi niby samochód kupił.

Dobrze Tomek napisał. Szanujmy się trochę.

Opublikowano

Puma zakończ temat który Cie pogrąża nikogo to nie obchodzi z kad dostajesz euro jak chcesz być nie zależny to płac ZUS podatki czynsze rachunki za siebie za rodzine a nie szczylu bedziesz udowadniał jaki to ty jestes dorosły a ledwo co szkole skończyłes i normalka jest ze ktoś bezprzerwy ci pomaga a robisz szał o starego rupiecia z04roku

Opublikowano
Puma zakończ temat który Cie pogrąża nikogo to nie obchodzi z kad dostajesz euro jak chcesz być nie zależny to płac ZUS podatki czynsze rachunki za siebie za rodzine a nie szczylu bedziesz udowadniał jaki to ty jestes dorosły a ledwo co szkole skończyłes i normalka jest ze ktoś bezprzerwy ci pomaga a robisz szał o starego rupiecia z04roku

Tymon i piszesz to akurat ty. Człowiek który nie jest bardziej dorosły niż ja. W sumie co można myśleć o tobie jeżeli co tydzień masz inne pomysły. Ja tam tylko współczuje twojej żonie. Co do mojej osoby to dobrze wiedzieć co o mnie myślicie. Wiele kwestii się wyjaśniło. Nie będę się nikomu tłumaczył z kąd mam pieniądze ale jak byś mnie trochę bardziej znał a przede wszystkim moją sytuację rodzinną to było by ci teraz bardzo głupio.

Opublikowano

nie rozumiem tych wycieczek osobistych...

Opublikowano

Czemu mam mi być głupio życie to życie ja Leże i mogłem sie już nie obudzić i przeżyłem ta ciężka sytuacje jutro jest pogrzeb mojego kumpla syska zreszta tez życie każdy radzi sobie jak potrafi a od ciebie bez przerwy słyszę ze ty taki niezależny a sam wiesz jak jest co do b6 traktuje jak zabawkę potrafię je rozebrać w15minut i zrobię z nią co chce moja sprawa

Opublikowano
Czemu mam mi być głupio życie to życie ja Leże i mogłem sie już nie obudzić i przeżyłem ta ciężka sytuacje jutro jest pogrzeb mojego kumpla syska zreszta tez życie każdy radzi sobie jak potrafi a od ciebie bez przerwy słyszę ze ty taki niezależny a sam wiesz jak jest co do b6 traktuje jak zabawkę potrafię je rozebrać w15minut i zrobię z nią co chce moja sprawa

I to niby pozwala tobie pisać takie rzeczy o mnie?

Opublikowano

ja też tego nie kumam, nie potrzebna napinka czy ktoś dostał, kupił, zarobił to każdego osobista sprawa, a nawet choćby ktoś dostał w prezencie S4 to trzeba się dla niego cieszyć a nie wypominać:wink:

Opublikowano

ja też tego nie kumam, nie potrzebna napinka czy ktoś dostał, kupił, zarobił to każdego osobista sprawa, a nawet choćby ktoś dostał w prezencie S4 to trzeba się dla niego cieszyć a nie wypominać:wink:

dokladnie

Opublikowano

Rywalizacja

Opublikowano

Oli gratki objechania A3:wink:

Opublikowano

Tymek następnym razem proszę o trochę dystansu do innych osób.

Opublikowano

Ale nikt nie wypomina ale jak słyszę od18-latka ze on zarobił SAM na auto za30tys nie pracując nigdzie bierze mnie na śmiech Sam zaczął a teraz udaje zaszczutego szczeniaczka Pisałem nic nas mnie tomie obchodzi tylko po co o tym sam tak rozgaduje I czepia sie madzi Madzi czepiać mOge sie tylko ja :D