qrczak91 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zmieścisz się do swojej różowej A-trójki?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zmieścisz się do swojej różowej A-trójki?! Spokojnie Biorę tylko lapa resztę zostawiam..... czerwona ona jest czerwona ale nie myta :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zmieniam gumy na lato myje padline i wbijam Gniady ja coś do Ciebie szczescia nie mam bedziesz dzisiaj ? bo te pilniki co pożyczałem od ciebie zaczynają wrastać w kanape :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam Wrocław Panowie mam takie pytanie, czy ktoś z Was w wolnej chwili mógłby obczaić ta furkę na żywo? Bo jestem zainteresowana zakupem i wybieram sie obejrzeć ale mam kawałek drogi i nie wiem czy warto... http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-s-line-C16970977.html pozdr, Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Powinieneś napisać gdzie stoi Wrocław mały nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Powinnam powinnam Napiszę, ale jeszcze nie dodzwoniłam się do właściciela. Póki co pytam, czy ktoś by mi pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 foty pod leclerkiem wiec pewnie rejony różanki :gwizdanie: ja w tym tygodniu mam 2 zmiane wiec nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zmieniam gumy na lato myje padline i wbijam Gniady ja coś do Ciebie szczescia nie mam bedziesz dzisiaj ? bo te pilniki co pożyczałem od ciebie zaczynają wrastać w kanape :gwizdanie: Bendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 panowie - ma tu ktoś sprzęt do mierzenia decybelóff w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 panowie - ma tu ktoś sprzęt do mierzenia decybelóff w aucie? Co jeszcze... może frytki do tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 panowie - ma tu ktoś sprzęt do mierzenia decybelóff w aucie? Co jeszcze... może frytki do tego ?? w czymś problem? przecież mógłby się ktoś taki czasami znaleźć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Może kolega AudioBas coś ma Pozdro chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ooo może tak. ale to wstępnie tylko pytam, za jakiś miesiąc wpadnę na spota na 100%, może nie sam wtedy można by gości zwinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Może kolega AudioBas coś ma Pozdro chłopaki dokładnie kiedyś po spocie robił pomiary na magnolii zebrała się grupa osób kazdy postawił czteropak i zaczęli napier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szczurze, Ty robiłeś wczoraj fotki jakieś, tzn próbowałeś... Wyszło coś z tego?! Widziałem, że się przymierzałeś do mojego białasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szczurze, Ty robiłeś wczoraj fotki jakieś, tzn próbowałeś... Wyszło coś z tego?! Widziałem, że się przymierzałeś do mojego białasa tak mam kilka fotek niestety moja kobieta wyładowała baterię i starczyło tylko na kilka zdjęć . teraz juz mi się nie chce iść do auta ale jutro postaram się wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 podeślij na mail [email protected] Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wrzucę na forum niech się chłopaki napasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Troche zmienilem nasza fote w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi