kaju Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 i co zupe z niego ugotuje? na dniach jestem po klape to bym Ci go przywiózł. PW
kiciafirerek Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 sorry tato nie bij Obicie klapy bagażnika bym przytulił silniczek wycieraczek hmm jakąś ciekawa kierownica s line ? Duże prawe lusterko, skórzane Kubły. Zegary z dużym fisem plus tempomat gałkę jak coś jeszcze sobie przypomnę to napisze
kaju Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 tapicerka bagażnika już sprzedana, reszta jest oprócz tempomatu bo fabryka nie dała. jutro Ci wyśle ceny i foty, Wojtas Tobie też bo byłeś pierwszy na kubły, a dzisiaj miałem robote
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Pany rozklamocam B5, coś ktoś komuś? Plastik z bagaja prawy co rolete zapina bo ujebalem u ciebie na bibie i mi się zwija. I moze od razu ten lewy z gniazdem ---------- Post dopisany 03-07-2014 at 05:24 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 23:55 ---------- ODISON OSZUKISTA !
Nelson Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 sorry tato nie bij Obicie klapy bagażnika bym przytulił silniczek wycieraczek hmm jakąś ciekawa kierownica s line ? Duże prawe lusterko, skórzane Kubły. Zegary z dużym fisem plus tempomat gałkę jak coś jeszcze sobie przypomnę to napisze Duże lustro mam, kierownica s line też się znajdzie, nawet obszyta skórą pikowaną
kaju Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 sorry tato nie bij Obicie klapy bagażnika bym przytulił silniczek wycieraczek hmm jakąś ciekawa kierownica s line ? Duże prawe lusterko, skórzane Kubły. Zegary z dużym fisem plus tempomat gałkę jak coś jeszcze sobie przypomnę to napisze Duże lustro mam, kierownica s line też się znajdzie, nawet obszyta skórą pikowaną moja stara kiera która daje +5PS ale nie masz misiaczku poduszki, u mnie kiera stan igła z podusią, a nawet i dwie bym znalazł ---------- Post dopisany at 06:38 ---------- Poprzedni post napisany at 06:37 ---------- a tak BTW misiaczku to nie wpierdalaj się w tryby jak maszyna chodzi
Gniady Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pany rozklamocam B5, coś ktoś komuś? Cycek masz łokcia zgnila zieleń?
Rekomendowane odpowiedzi