Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojedzie pan z radio taxi i tyle :good:

ja gdzieś koło 19 bede wolny i moge sie zbierać na grillika. Alko i kiełbane chyba bede brał w kerfie to mogę Gniady po Ciebie zajechać.

:good::notworthy::good::notworthy::good::notworthy: spoko - a Karol to dzisiaj do babci na pączki i ciepłe kakao jedzie ale ma za***iście :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko Piotrze wole Tobie odpalić jak płacić za cierpa :wink4:

Kurde z Hornetem to by była zabawa jakby zaczął rozmawiać w tylko sobie znanym jezyku :buahaha:

Opublikowano

tak jak dzwoniłem, będę około 19 :good:

Opublikowano

jak tam Wam picie idzie ?? Ja nie siedze o suchym pysku :decayed:

Opublikowano

właśnie wróciliśmy bo ja i Piotrek jutro do pracy ciśniemy :blink:

dziękujemy za gościnę dobranoc :notworthy:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 01:09_________________________________________________

jak tam Wam picie idzie ??

wysłałem Ci mms mam nadzieję że dostałeś :naughty:

Opublikowano

właśnie wróciliśmy bo ja i Piotrek jutro do pracy ciśniemy :blink:

dziękujemy za gościnę dobranoc :notworthy:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 01:09_________________________________________________

jak tam Wam picie idzie ??

wysłałem Ci mms mam nadzieję że dostałeś :naughty:

Dostalem. Forum przegladam na telefonie. Zdjecie jakies slabe a myslalem ze wczoraj padlo mi na wzrok hahahha resizep2409112201.jpg

Opublikowano

taki sprzęt :kwasny:

ledwo do pracy dojechałem ... :wallbash:

Opublikowano

coś się Piotrek nie odzywa ... mam nadzieje ze nie byliśmy zbytnio uciążliwi dla sąsiadów :decayed:

Opublikowano

fakt :wink4: o której byliście w domu ? długo czekaliście na przesiadkę ?

Opublikowano

ja jeszcze na oczyznie. Jedziemy jeszcze na obiad do wujka i pozniej cisniemy na Wroclaw. Jest szansa ze sie wyrobie na spota.

Opublikowano

ja prosto z pracy lecę więc też będę

Opublikowano

fakt :wink4: o której byliście w domu ? długo czekaliście na przesiadkę ?

Tak jak mówiłem 1 minute a najlepsze jest to że ten 241 jechał z Kochanowskiego więc można było tam u Piotra wsiąść na dzielni.
Opublikowano

ja miałem autopilota załączonego nawet 4 przesiadki i spacer nie były by mi wczoraj straszne :decayed: Zresztą jak dobrze pamietam to chciałem jechać wczoraj na fat a potem z buta :gwizdanie:

Opublikowano

ja miałem autopilota załączonego nawet 4 przesiadki i spacer nie były by mi wczoraj straszne :decayed: Zresztą jak dobrze pamietam to chciałem jechać wczoraj na fat a potem z buta :gwizdanie:

Nie no jak z vat-u to by trzeba było wziąść 0,5l
Opublikowano

Jestem już na chacie.... nie udało mi się dotrzeć na spota... co tam się działo ?

Opublikowano

Jestem już na chacie.... nie udało mi się dotrzeć na spota... co tam się działo ?

Nie było za dużo ludzi ale na sam koniec zrobiło się bardzo wesoło mysle że na następnej imprezce bedziesz bo byliśmy z kobitami i było bardzo fajnie.
Opublikowano

Jasne, że będę. Muszę tylko wiedzieć wcześniej bo ja mam zazwyczaj zaplanowane dni... :gwizdanie:

Opublikowano

grunt to integracja :naughty: Ewie też się podobało ... chyba dlatego że motoryzacja nie była jedynym tematem :wink4: