qrczak91 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 mam neta w domu! :dance: również dziękuję za zaproszenie na grilla i tak jak zapowiadałem, poprawiny u mnie w najbliższym czasie
szczuraz Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 poprawiny u mnie w najbliższym czasie Mam nadzieję że tym razem Karol z małżonką zaszczycą nas swoją obecnością
Gniady Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 poprawiny u mnie w najbliższym czasie Mam nadzieję że tym razem Karol z małżonką zaszczycą nas swoją obecnością Słodziutkie lukrowe pączusie wzięły góre
qrczak91 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 jako, że nie mam pomontowanych gniazdek na piętrze, to albo internet (router+antena), albo pralka...
szczuraz Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 mam przedłużacz a Piotrek ma zajebistą lampę z kartonem Możemy Ci pomóc
szczuraz Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 idę spać bo dzisiaj zaczynam nocki ... jakby się komuś nudziło to od 24:00 do 6:00 jestem na gg i forum
Gniady Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 jako, że nie mam pomontowanych gniazdek na piętrze, to albo internet (router+antena), albo pralka... Pralka to raz w miesiącu
qrczak91 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 jako, że nie mam pomontowanych gniazdek na piętrze, to albo internet (router+antena), albo pralka... Pralka to raz w miesiącu raz w miesiącu to się skarpetki zmienia, a dla jednej pary nie warto całego prania stawiać.[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:26_________________________________________________Maćku! Masz już to aero2? Działa to?
hornet Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jestem. Nie było mnie bo nie miałem czasu na forum dzisiaj Oczywiście jestem na imprezie bo impreza bez kierownika to nie impreza. Co do żonki to nie wiem bo na chwilę obecną jest etap inkubatora i nic się nie chce oprócz spania i jedzenia
szczuraz Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Masz już to aero2? Działa to? czekać na sim trzeba 2 miesiące tyle mają zamówień że sie nie wyrabiają z produkcją na chwilę obecną jest etap inkubatora wezmę ogóry kiszone ktoś weźmie czekoladę i paluszki ... Będzie zadowolona
doa-krzysiek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 koledzy potrzebuję informacji gdzie we Wrocławiu lub okolicach dostanę części (blacharskie) do samochodów amerykańskich, gdzie jest ktoś kto chrom by mi położył i czy nakładki na błotniki chromowane ktoś sprzedaje. Z góry dzięki.
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 :hi: wezmę ogóry kiszone ktoś weźmie czekoladę i paluszki ... Będzie zadowolona Nie jada takich rzeczy... podniebienie wybredne koledzy potrzebuję informacji gdzie we Wrocławiu lub okolicach dostanę części (blacharskie) do samochodów amerykańskich, gdzie jest ktoś kto chrom by mi położył i czy nakładki na błotniki chromowane ktoś sprzedaje. Z góry dzięki. www.allegro.pl
Gniady Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 koledzy potrzebuję informacji gdzie we Wrocławiu lub okolicach dostanę części (blacharskie) do samochodów amerykańskich, gdzie jest ktoś kto chrom by mi położył i czy nakładki na błotniki chromowane ktoś sprzedaje. Z góry dzięki. Na Dworcowej koło starego PKSu jest sklep do amerykańców i u mnie na muchoborze wielkim jest warsztat ale nie wiem czy części zamawiają itp.
doa-krzysiek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 na allegro nie ma czegoś takiego, ale dzięki za podpowiedź. Szukałem już na innych forach i serwisach i zastaje jedynie sprowadzenie ze stanów, chyba że ktoś ma takiego na części gdzieś w szopie. A chodzi konkretnie o klapę tylną do forda f250 z 1991roku z silnikiem 7,3 diesla.
Gniady Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Jestem. Nie było mnie bo nie miałem czasu na forum dzisiaj Oczywiście jestem na imprezie bo impreza bez kierownika to nie impreza. Co do żonki to nie wiem bo na chwilę obecną jest etap inkubatora i nic się nie chce oprócz spania i jedzenia A Ty co wodzirej
qrczak91 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 :hi: koledzy potrzebuję informacji gdzie we Wrocławiu lub okolicach dostanę części (blacharskie) do samochodów amerykańskich, gdzie jest ktoś kto chrom by mi położył i czy nakładki na błotniki chromowane ktoś sprzedaje. Z góry dzięki. gdzieś na opolskiej widziałem części do amerykanów
szczuraz Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 na allegro nie ma czegoś takiego, ale dzięki za podpowiedź. Szukałem już na innych forach i serwisach i zastaje jedynie sprowadzenie ze stanów, chyba że ktoś ma takiego na części gdzieś w szopie. A chodzi konkretnie o klapę tylną do forda f250 z 1991roku z silnikiem 7,3 diesla. 51.098331,16.938616 <- google it Już sie wyspałem
Rekomendowane odpowiedzi