hornet Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jak by się ktoś chciał zesrać w kinie to proponuje nową wersję kasowego jednego z najlepszych filmów S-F lat osiemdziesiątych ''COŚ'' jak by było mało to mnie wysuszyli na sto złotych na estakadzie 1. COŚ - mam na dysku 2. leszcz :polew: przecież oni często gęsto tam stoją
Gniady Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jak by się ktoś chciał zesrać w kinie to proponuje nową wersję kasowego jednego z najlepszych filmów S-F lat osiemdziesiątych ''COŚ'' jak by było mało to mnie wysuszyli na sto złotych na estakadzie 1. COŚ - mam na dysku 2. leszcz :polew: przecież oni często gęsto tam stoją Ej zawsze tam latam około 120 wczoraj stwierdziłem że pojadę 80.
szczuraz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ej uważajcie na estakadzie gądów znowu miśki się tam przeniosły na szczyt. Od wczoraj suszą praktycznie cały czas. Mają od cholery chętnych. [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 11:16_________________________________________________aaa gdzie robimy spot bo na orbicie jakieś siatkarki beda skakały od 17 to pewnie sie nie dopchamy
Gniady Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ej uważajcie na estakadzie gądów znowu miśki się tam przeniosły na szczyt. Od wczoraj suszą praktycznie cały czas. Mają od cholery chętnych. [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 11:16_________________________________________________aaa gdzie robimy spot bo na orbicie jakieś siatkarki beda skakały od 17 to pewnie sie nie dopchamy Dzięki już nie skorzystam.
szczuraz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie doczytałem że to właśnie tam Cie dupnęli co robimy z jutrem ?
Gniady Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie doczytałem że to właśnie tam Cie dupnęli co robimy z jutrem ? A co kto robi na Sylwestra może się każdy określi czy będzie wspólny sylwek czy każdy gdzieś tam u siebie z tego co wiem to Karol rodzi a reszta ???/
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 My na sylwka siedzimy w domu bo moja Pani z brzuchem nigdzie się nie ruszy. Co do spota to powinienem się pojawić jutro ale nic nie mogę obiecać. Mam już szwy założone i ciągną skubane.
Gniady Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 My na sylwka siedzimy w domu bo moja Pani z brzuchem nigdzie się nie ruszy. Co do spota to powinienem się pojawić jutro ale nic nie mogę obiecać. Mam już szwy założone i ciągną skubane. Spoko nie będziesz musiał nic mówić będziesz dawał znaki-reszta pisać o sylwku bo nie wiem czy siedzieć w domu czy gdzieś będziemy dawać po instalacji.
szczuraz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 ja mam plany niepewne z akcentem na opcja się kruszy z dnia na dzień.
qrczak91 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 ja plany mam już, tzn wiem z kim i wiem kiedy co do jutra, to może jakoś bliżej centrum? pod Magnolią?! :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 wtedy moglibyśmy zrobić sobie spot z A3 klubem. Hornet zagadaj do chłopaków o której tam się spotykają i czy będą wogóle.
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 wtedy moglibyśmy zrobić sobie spot z A3 klubem. Hornet zagadaj do chłopaków o której tam się spotykają i czy będą wogóle. daj spokój
szczuraz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 to może od razu do dobrej pizzy uderzymy bedzie gdzie posiedzieć , ciepło w d*pę i można coś opierdolić na ciepło [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:24_________________________________________________ panowie co robimy ?!
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 kur ja nie wiem czy dam radę podjechać...... piszcie gdzie będziecie to zerknę ewentualnie na tel i jak będzie możliwość to podskoczę. Czy my robimy jakiegoś śledzika w przyszłym tygodniu ? Mam jeszcze jednego śledzia w planach i muszę dać znać kiedy mogę więc jak mamy coś robić to trzeba się określić.
Gniady Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja tu zaglądam ale widzę chętnych nie ma za bardzo -jeżeli do 16 nie będzie chętnych ide na rynek.
szczuraz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rozmawiałem z Piotrkiem i jest chętny. Gniady jest sprawa do twojej żony czy robi fuchy po pracy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________Kaju właśnie do mnie dzwonił dolatuje do Wro czeka robi zakupy i czeka na lokalizację
Gniady Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rozmawiałem z Piotrkiem i jest chętny. Gniady jest sprawa do twojej żony czy robi fuchy po pracy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________Kaju właśnie do mnie dzwonił dolatuje do Wro czeka robi zakupy i czeka na lokalizację Nie wiem a kogo chcesz golić ?
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rozmawiałem z Piotrkiem i jest chętny. Gniady jest sprawa do twojej żony czy robi fuchy po pracy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________Kaju właśnie do mnie dzwonił dolatuje do Wro czeka robi zakupy i czeka na lokalizację Nie wiem a kogo chcesz golić ? swojego małego wacka ??? :polew: Gniady może Ci opalić palnikiem :polew: Ja odpadam. Mieliśmy jechać do znajomych wcześniej ale jakoś jeszcze nie wyskoczyliśmy na zakupy więc na 100 % się nie wyrobię.
Gniady Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rozmawiałem z Piotrkiem i jest chętny. Gniady jest sprawa do twojej żony czy robi fuchy po pracy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________Kaju właśnie do mnie dzwonił dolatuje do Wro czeka robi zakupy i czeka na lokalizację Nie wiem a kogo chcesz golić ? swojego małego wacka ??? :polew: Gniady może Ci opalić palnikiem :polew: Ja odpadam. Mieliśmy jechać do znajomych wcześniej ale jakoś jeszcze nie wyskoczyliśmy na zakupy więc na 100 % się nie wyrobię. Za browara
szczuraz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Hornet coś ostatnio strasznie się wykręcasz Nie wiem a kogo chcesz golić ? Ewa chce przyciąć Dobra to w takim razie spotykamy się pod Milenijnym a potem zarządzi się przeprowadzkę.
Rekomendowane odpowiedzi