hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 odkryłem, czemu aku padł! Przez radio... cały czas odbierało, nawet jak auto stało wyłączone, a panel zdjęty. Z 5min się męczyłem, jak je skutecznie wyłączyć i udało się! Parówa pali za każdym razem, fakt słabo, bo ją to radio potargało, ale jak doładuję powinno być ok eee jak mogło odbierać będąc OFF ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mam też takie radio wystarczy że masz podpięte razem przewody od plusa i podtrzymania i nigdy się nie wyłączy nawet po zdjęciu panelu musi być wyłączane po stacyjce i tyle To fakt.. Jak na tym podjeździe jest śnieg to diabeł ręce zaciera trzeba sie napędzić już na dole w garażu i modlić się żeby sąsiad akurat nie wyjeżdżał :gwizdanie: jakiekolwiek naciśnięcie hamulca kieruje cię na murek z poręczą i to bokiem ja spadam na dół i dopiero w garażu hamuję [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 11:42_________________________________________________ siemka kurde muszę szybko amortyzator z tyłu wymienic bo padł amortyzatory już przyszły od tom 77 ale ta pogoda 1.5h roboty zmotaj od kogoś na chwilę garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 no właśnie, zdjęcie panelu nie powodowało wyłączenia radia. Na wiosnę chyba wpadnie nowe, póki co jeżdżę bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Jak to zwykle bywa, każdy na trzeźwo krytykuje... A jak się wszyscy najebią, nagle każdy zna słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Jak to zwykle bywa, każdy na trzeźwo krytykuje... A jak się wszyscy najebią, nagle każdy zna słowa eeee no przykro mi ale nie każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ja tam się ze śniegu nie cieszę... Kto chociaż raz wjeżdżał do mnie do garażu będzie wiedział o co chodzi Pamiętasz jak mnie odprowadzałeś na busa do UK? Poślizgnąłem się na błocie przy samej bramie już... Noga 3 dni bolała, to co dopiero autem jak tam lód jest... Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Jak to zwykle bywa, każdy na trzeźwo krytykuje... A jak się wszyscy najebią, nagle każdy zna słowa Żebyś wiedział... Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Jak to zwykle bywa, każdy na trzeźwo krytykuje... A jak się wszyscy najebią, nagle każdy zna słowa eeee no przykro mi ale nie każdy Sranie w banie Panie kolego :decayed: skoro nie chcesz się przyznać do znajomości słów po pijaku, to chociaż chociaż potwierdź tezę, że bardzo szybko można się takich pieśni pod wpływem rudej (i nei tylko) nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 [url=http://www.sztukatornia3.republika.pl Pracownia sztukatorska Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ty sie nie nabijaj tylko zrób mi hiperłącze do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ty sie nie nabijaj tylko zrób mi hiperłącze do tego do czego ? Jakie telewizory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A o co kamon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A o co kamon? To jest bardzo dobre pytanie tego wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 potrzebuję zrobić hiperłącze i wrzucić je w podpis ale zawsze na końcu wywala mi /url] jak tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 daj tekst, który ma być hiperłączem i adres, do którego ma odsyłać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jakby się komuś nudziło to może mi pomóc.... szukam elektrowni w Rosji i na Ukrainie. Wszelkiego rodzaju ciężkiego przemysłu gdzie do chłodzenia wykorzystuje się wodę. Może znacie firmy które wykorzystują wodę do chłodzenia układów w PL ? Qrak może u Ciebie takie firmy zamawiały jakieś termometry ? 1) Elektrowni i elektrociepłowni. 2) Przedsiębiorstw Energetyki Cieplnej, 3) Przedsiębiorstw Górniczych i Hutniczych, 4) Zakładów Przemysłowych, 5) Stacji uzdatniania wód. Obszary zastosowań technologii 1) W stacjach odwróconej osmozy. 2) Uzdatnianie wody w eksploatacji kotłów. 3) Uzdatnianie wody obiegowej w systemach grzewczych. 4) Uzdatnianie wody w obiegach chłodzących. 5) Usuwanie istniejącego i zapobieganie odkładania się nowego kamienia. Pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak na szybko w moich okolicach gdzie mieszkam... PGNiG. Ale czego dokładnie potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak na szybko w moich okolicach gdzie mieszkam... PGNiG. Ale czego dokładnie potrzebujesz? Z nimi nie rozmawiamy. Poszła oferta na przetarg o frimy o 3 mln niższa a i tak wygrała firma alko. Tam ludzie z PGNiG mają udziały w alko i nie przeskoczymy tego. Szukam czegoś na wschodzie ponieważ dostanę wyłączne przedstawicielstwo na wschód :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi