szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 coś tam u Ewy leży pod szafa właśnie kończę stronę z podpisu jak na kogoś kto nie ma o tym zielonego pojęcia i pierwszy raz wszedł w jakikolwiek panel administracyjny to chyba mi dobrze poszło Jutro dorwę skaner od kuraka to odświeżę galerię i będzie gitarra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wyszło spoko a czyja to pracownia, jakiś znajomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ojciec tyle że stare strony były na jakichś darmowych serwerach i generalnie google je pomijało za każdym razem to kupiłem adres i miejsce na serwerze wczoraj i postawiłem takiego klocka. Znajomy mi ją wypozycjonuje i będzie gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Do mnie na złom kiedyś przywieźli z HP 8 nowiutkich drukarek, razem z tuszami instrukcjami itp. W dodatki jest skaner i ksero. Skleciłem z nich 3 i rozdałem po znajomych, w innym wypadku do dzisiaj nie miałbym drukarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja czekam na wymianę sprzętu u siebie w firmie. Zawsze jest mega promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Do mnie na złom kiedyś przywieźli z HP 8 nowiutkich drukarek, razem z tuszami instrukcjami itp. W dodatki jest skaner i ksero. Skleciłem z nich 3 i rozdałem po znajomych, w innym wypadku do dzisiaj nie miałbym drukarki ja czekam na wymianę sprzętu u siebie w firmie. Zawsze jest mega promocja No nie da się ukryć, że jesteśmy cwaniackim narodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Brak kasy, zmusza nas do kombinacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 "Piniondze to nie fszystko, ale fszystko bez piniendzy to..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 nie cwaniackim tylko obrotnym Pamiętaj Polak nie kradnie tylko PRYWATYZUJE ! inne słowa i od razu lepiej to wszystko brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jesteś moim bogiem :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 zaczynam właśnie nierówną walkę ze skanerem od kuraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 zaczynam właśnie nierówną walkę ze skanerem od kuraka a co boli ? stery są ? to ma działać i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 nie ma sterów pod win7 x64 w necie to jest hp scanjet 2200c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Przylej mu w pałe, od razu zatrybi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 nie ma sterów pod win7 x64 w necie to jest hp scanjet 2200c Słyszał o takim czymś jak tryb zgodności ? Instalujesz pod XP i robisz tryb zgodności pod XP i fnito [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 09:02_________________________________________________ Przylej mu w pałe, od razu zatrybi Drugi uczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 robiłem tak że odpalałem jako XP sp2 ale nie zmienia to faktu że system po zainstalowaniu sterowników nie rozpoznaje skanera z resztą to już nie jest ważne zirytowałem się całą sytuacją i kupiłem wczoraj o 2 w nocy kombajn HP. Jadę go zaraz odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 robiłem tak że odpalałem jako XP sp2 ale nie zmienia to faktu że system po zainstalowaniu sterowników nie rozpoznaje skanera z resztą to już nie jest ważne zirytowałem się całą sytuacją i kupiłem wczoraj o 2 w nocy kombajn HP. Jadę go zaraz odebrać Tą budżetówkę do 200zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ch wie co to jest Kolega z pracy mi przywiezie. Ważne że ma ori stery pod viste i działa bez zarzutu. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 skaner nie bangla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 nie bardzo mu sie widzi współpraca z win7 ale nic to przynajmniej kupiłem kombajn epson stylus dx4000 a nie hp jak pisałem znam się na tym jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi