Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

szczuraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

A ja dostałem na rolce w pipe :decayed: Nie miałem trakcji na 2 i 3. Do 140 trzymaliśmy się mniej więcej na równo. 330xd po czipsie. Za tydzień powtórka :naughty:

Chciałbym to zobaczyć :polew: Widziałem mocne 1,9 (230PS) i A4 3.0 TDI po czipsie (280PS).... 1,9 zostało wciągnięte.... więc albo bunię prowadził muł albo to jest bajka.

Ile źrebaków masz w tym swoim 1,9 ? 230 zapewne nie ma ...... ?

On ma skromne 220 :embarrassed: Przyjeżdża na spoty, sam możesz zobaczyć na własne oczy :)

To już wiem które BMW.... to on ma to 3.0 nie 204PS w serii..... Ja myślałem o innym 3.0 tym co już wychodził w poliftach. Wtedy miał ten silnik w serii 204 ps :kox:

pamiętaj że on w tej beemce miał kontrolę trakcji :wink4: Na suchym asfalcie powinieneś go wciągnąć z dużym zapasem.

szczuraz widzę że też trochę się interesujesz takimi wynalazkami :decayed:

też coś tam modzicie ciekawego? :naughty:

Miałem kiedyś pewnego czerwonego bisa który kręcił się do 8200rpm :wink4: ale to już historia. Sprzedałem go znajomemu i jeździ u niego do tej pory ma takie same tablice jak moja audi tylko końcówkę EM zamiast NE na końcu :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 22:43_________________________________________________zamówiłem jeszcze dzisiaj grill ala RS bo gobi coś odpuścił :thumbdown:

pamiętaj że on w tej beemce miał kontrolę trakcji :wink4: Na suchym asfalcie powinieneś go wciągnąć z dużym zapasem.

szczuraz widzę że też trochę się interesujesz takimi wynalazkami :decayed:

też coś tam modzicie ciekawego? :naughty:

Miałem kiedyś pewnego czerwonego bisa który kręcił się do 8200rpm :wink4: ale to już historia. Sprzedałem go znajomemu i jeździ u niego do tej pory ma takie same tablice jak moja audi tylko końcówkę EM zamiast NE na końcu :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 22:43_________________________________________________zamówiłem jeszcze dzisiaj grill ala RS bo gobi coś odpuścił :thumbdown:

Jak dla mnie może mieć nawet system wspomagania myślenia, zawsze ma opcje wyłączenia trakcji. Ma być plusowo w następnym tygodniu :naughty: Przy wyższych prędkościach już nie będzie tak łatwo, jednak R6 to R6 :confused4:

parówa znów nie odpaliła, a gdy wyjechaliśmy, po 1km ojca auto zaczęło przerywać i się zaświecił check engine :disgust: to auto stało od wigilii u mechaników i dalej nie jeździ

Nelson powinieneś go zjeść lekkim dydkiem na suchej nawierzchni, ja z kumpla 330d po lifcie właśnie wspomnianym 204PS się brałem, to do 120 mi delikatnie odchodził do przodu, przy 150 go doszedłem i do 230 maska w maske...

parówa znów nie odpaliła, a gdy wyjechaliśmy, po 1km ojca auto zaczęło przerywać i się zaświecił check engine :disgust: to auto stało od wigilii u mechaników i dalej nie jeździ

o tej terenówce piszesz ? :mysli:

:mysli: Może ma tam silnik mercedesa :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 11:34_________________________________________________hornet wróciłeś ? jaki modem można podłożyć zamiast tego mojego thomsona speedtouch 546v6 ? mój problem z netem polega na tym że on obsługuje do 6mb a ja mam 20 i dlatego cały czas się wykrzacza :thumbdown:

Miałem kiedyś pewnego czerwonego bisa który kręcił się do 8200rpm :wink4: ale to już historia. Sprzedałem go znajomemu i jeździ u niego do tej pory ma takie same tablice jak moja audi tylko końcówkę EM zamiast NE na końcu :decayed:

Kurde wiem że mam gdzieś foty mojego ale doszukać się nie mogę :disgust: ...ale są gdzieś na pewno...znajdę to podeślę :wink4:

Mój poszedł do Pyrlandii :gwizdanie:

:mysli: Może ma tam silnik mercedesa :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 11:34_________________________________________________hornet wróciłeś ? jaki modem można podłożyć zamiast tego mojego thomsona speedtouch 546v6 ? mój problem z netem polega na tym że on obsługuje do 6mb a ja mam 20 i dlatego cały czas się wykrzacza :thumbdown:

Wróciłem... ogarnę to dzisiaj albo jutro bo padam na pysk a jeszcze czekam na Gniadziankę bo pisał, że podjedzie.

Witajcie,

Wpadłem do Was bo pomyślałem, że możebyście troszke pomogli ;)

Jako że szukam furki i znalazłem takową w waszych okolicach, to i pomyślałem, że może coś o niej wiecie :gwizdanie:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-2-5-tdi-quattro-xenon-czarna-skora-i2106814110.html

Jeżeli ktoś z Was miałby możliwość na nią spojrzeć było całkiem fajnie, bo mam kawałeczek do Was ;)

Jeżeli ktoś z Was miałby możliwość na nią spojrzeć było całkiem fajnie, bo mam kawałeczek do Was ;)

Tyniec mały to 3 km od mojej firmy :wink4: ale auto pierwszy raz na oczy widzę. Pod kątem lakierniczym mógłbym ją obejrzeć jakoś po pracy ale jeżeli chodzi o silniki TDI ... To mam takie samo pojęcie jak o wielkim zderzaczu hardonów :decayed: Ewentualnie mógłbym porobić Ci dokładniejsze foty.