Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

szczuraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

zadzwoń do gościa i zapytaj sie czy będzie w czwartek albo piątek po 14:15 w domu (w tyńcu małym) jak to to ja już się bedę do niego dobijał na kom :wink4:

przyszedł mi dzisiaj grill RS4 autorstwa pana inż. Grzegorskiego. :dance: Powiem wam że wykonanie jest MEGA. Przed chwilą porównywałem go z ori RS4. Z odległości 1.5m nie ma różnicy. Z bliska różni się jedynie tym że ori ma alu ramkę jak przedlift a tam jest cały odlew plastikowy. Jakby miał miejsce na wpięcie ramki z ori grilla to by nikt z zewnątrz nie poznał :blink:

Gobi nie czaj sie zamawiaj :good:

a jak ze znaczkiem ? p&p ze starego ? :)

dokładnie nawet na wszystkie zaczepy trzyma :good:

Potrzebuję ega ogarniętego elektryka... gdzieś mi masa ucieka.... :evil:

Jak potrzebujesz na już to Jan Mucha na ul. Szwajcarskiej koło mnie. Wysłałem tam Gniadego i był zadowolony. Jak masz czas to mógłbym Ci tam zajrzeć koło piątku. Na 90% wymiana kabla masa-buda rozwiąże problem.

Wstaw jakąś fotke tego grilla

Jak będzie jasno to cyknę teraz to już po zawodach :thumbdown:

Ja myślę, że to coś innego. Mam filmik na komie jak auto się zachowywało w czasie jazdy ....

Jakby się gasił i odpalał.... sam nie wiem.. może któryś przekaźnik się grzeje ? Dzisiaj cały dzień jeździłem i nic się nie działo.

jest ktoś chętny na gwint?

prawdopodobnie będą 2 komplety do ośki za 450-500zł[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 19:03_________________________________________________już po zawodach :gwizdanie: chłopaki z battalionu się zainteresowali :wink4:

poczekajcie na wiosnę jak ruszy sezon na ściąganie niebitych fur od 90 letniego niemca co woził Helgę tylko 3km do "Gut und Billig" to na alledrogo będzie wysyp gwintów, lamp hella black i pakietów riegera :naughty:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 23:23_________________________________________________

Ja kupiłęm nowego supersporta w promocji od pumy...

tego za 1.5 koła pln ?

Dokładnie :kox:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 23:23_________________________________________________Tak tak, dokładnie tego.

Ja kupiłęm nowego supersporta w promocji od pumy...

a ja miałem KW, stan jak nówka, data zakupu na niemieckim paragonie i gwarancji 25.11.2011r. za 400zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 14:57_________________________________________________

szkoda :(

jest jeszcze bilstein na grubym tłoczysku... ale to beton :naughty: